ismailefe

Üye
6 Ocak 2025
124
11
35
Selam arkadaşlar Ankara Ramp için 8 Ocakta SMS Formu doldurdum hala dönüş alamadım. Mülakat için sizce beklemelimiyim daha dönüş sağlanırmı? 2.5 ay oldu neredeyse TGS yi aradığımda mülakat başladı dediler şubatın ilk haftası. İş başvurusu bile yapmıyorum dönüş sağlanır diye ama görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Biz niye mülakat daveti alamadık söylüyorum tanıdıklarımız yok diye kesin başka sebebi yok işe gireceklerin %99 tanıdık %1 de şüpheli 😀 bu gidişle işimiz zor

Biz niye mülakat daveti alamadık söylüyorum tanıdıklarımız yok diye kesin başka sebebi yok işe gireceklerin %99 tanıdık %1 de şüpheli 😀 bu gidişle işimiz zor
Valla ben girdim mülakata arkadaşımla beraber arkadaşıma olumsuz mesaj atılar bana daha hiç mesaj gelmedi olumlu olumsuz boşa vakit kaybı bence başka sektöre yönelmeli 27:500 maaş veriyolar e nabızda saçma sapan şeylere bakıyolar hastalık bile olmayan şeye hasta muamelesi yapılıyor

Zaten bunu mülakata belirtiler torpille alıyoruz torpilin yoksa eleriz direk diye mülakata giren ik şefi torpiliniz varsa gelin dediler buraya öyle değerlendirelim diye

Zaten bunu mülakata belirtiler torpille alıyoruz torpilin yoksa eleriz direk diye mülakata giren ik şefi torpiliniz varsa gelin dediler buraya öyle değerlendirelim diye
Şef bunu gerçekten söylediyse daha ne denir artık azçok tahmin ediyordumda bu kadarınada pes diyorum. Yok şu rapor bu test uğraş dur o kadar araştırmaları gerçekten saçmalık

Şef bunu gerçekten söylediyse daha ne denir artık azçok tahmin ediyordumda bu kadarınada pes diyorum. Yok şu rapor bu test uğraş dur o kadar araştırmaları gerçekten saçmalık
Valla boşa zaman kaybı başka meslek grupları daha sağlıklı en azından yok e nabız o şu bu demezler maaşları daha iyi hem hemde sosyal aktiviten olur alel açık diyolar torpilin varsa yerin burda hazır yoksa başvuru yapma kapıdan almayız diye

Valla boşa zaman kaybı başka meslek grupları daha sağlıklı en azından yok e nabız o şu bu demezler maaşları daha iyi hem hemde sosyal aktiviten olur alel açık diyolar torpilin varsa yerin burda hazır yoksa başvuru yapma kapıdan almayız diye
Hevesle bekliyorum ama zaman uzadıkça insan umutsuzlaşıyor. Bi yerde okumuştum eğitimden sonra tekrar mülakat için çağırıyorlar diye ama bakalım umarım olurda bi an önce hepimize hayırlısı olsun.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.