siz de önlisans mezunumusunuz ? bu hafta içinde gelir size de sms bence
Ben havacılık yönetimi lisans mezunuyum Ankara ramp için bana geldi sms çoğu kişi sadece lise mezunlarına gidiyor diyor ama yok öyle bişey, belki sizin iletişim numaranız yanlış yazılmıştır bence dün attığım mail adresine yazmanızı öneririm bişey kaybetmezsiniz.

• Like
Tepkiler: Hzl
Ben havacılık yönetimi lisans mezunuyum Ankara ramp için bana geldi sms çoğu kişi sadece lise mezunlarına gidiyor diyor ama yok öyle bişey, belki sizin iletişim numaranız yanlış yazılmıştır bence dün attığım mail adresine yazmanızı öneririm bişey kaybetmezsiniz.
bende önlisans mezunuyum bana sms geldi.. admin de sadece lise mezunlarının alındığını söyledi.. fakat önlisans ve lisans mezunları değerlendirmeye alınmamış olsa daha detaylı bilgi için sms formu göndermezler diye düşünüyorum..

Tamam bugün mail attım zaten teşekkürler

bende önlisans mezunuyum bana sms geldi.. admin de sadece lise mezunlarının alındığını söyledi.. fakat önlisans ve lisans mezunları değerlendirmeye alınmamış olsa daha detaylı bilgi için sms formu göndermezler diye düşünüyorum..
Ben de önlisans mezunuyum hiçbir mesaj gelmedi ama bu konuda kimin ne dediği hiç belli değil 3 kez mesaj giden de var lise mezunu olup da ..ben de mail attım elimden geleni yaptım ne zamana kadar sms gelmeye devam edecek acaba

• Like
Tepkiler: Saruman96
Bana halen sms gelmedi bu saatten sonra gelir mi ? Form sms i bile gelmedi başvuru yaptım sadece gerisi yok
Bu saatten sonra gelmez banada form smsi bile gelmedi aynı sizin gibi hiç sms almadım yani zaten beklemiyorum artık cunku mülakatlar başladı bile bu saatten sonra asla gelmez diye düşünüyorum

Bu saatten sonra gelmez banada form smsi bile gelmedi aynı sizin gibi hiç sms almadım yani zaten beklemiyorum artık cunku mülakatlar başladı bile bu saatten sonra asla gelmez diye düşünüyorum
Benim halen umudum var gibi ama gün geçtikçe oda kalmıyor çünkü mülakatlar başlamış evet belki elenen olur ya da kendi istemeyen olur bize dönüş olur

• Like
Tepkiler: Zine45

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.