Pozisyon veya İlan Adı
Ankara esenboğa
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Osman06

Üye
2 Şub 2026
24
11
0
Meslek
Teknik
ankara esenboğa için mart başı mülakata girdim. Evrak teslimi ve eğitim planlanması için bekliyorum. Ancak o gün bu gündür bir ses çıkmadı dönüş almadım. Dönüş alan veya süreç hakkında bilgi sahibi olan paylaşımda bulunursa çok sevinirim, lütfen haberleşelim

Esenboğa için 4 martta kurul mülakatına girdim Ramazan bayramı sonrası en geç bir ay içerisinde dönüş yaparız denilmişti. Ama maalesef O dünden beri asla haber alamadım

• Like
Tepkiler: Osman06
Esenboğa için 4 martta kurul mülakatına girdim Ramazan bayramı sonrası en geç bir ay içerisinde dönüş yaparız denilmişti. Ama maalesef O dünden beri asla haber alamadım
Lütfen dönüş olursa paylaşır mısınız burada bizimle beklemekten çok sıkıldık artık

ankara esenboğa için mart başı mülakata girdim. Evrak teslimi ve eğitim planlanması için bekliyorum. Ancak o gün bu gündür bir ses çıkmadı dönüş almadım. Dönüş alan veya süreç hakkında bilgi sahibi olan paylaşımda bulunursa çok sevinirim, lütfen haberleşelim
Merhaba ben de 4 Martta mülakata girdim ancak olumlu bir dönüş almadım henüz. Siz dönüş aldınız mı acaba ?

merhabalar, 4 martta aynı şekilde bende kurul mülakatına girmiştim, mülakatın güzel geçmesine rağmen bayramdan hemen sonra 23 mart'ta olumsuz dönüş aldım. büyük ihtimalle bölüm bölüm dönüş sağlıyor olabilirler.

• Like
Tepkiler: Osman06
merhabalar, 4 martta aynı şekilde bende kurul mülakatına girmiştim, mülakatın güzel geçmesine rağmen bayramdan hemen sonra 23 mart'ta olumsuz dönüş aldım. büyük ihtimalle bölüm bölüm dönüş sağlıyor olabilirler.
Hangi branş için başvuru yapmıştınız siz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.