Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet arkadaşlar, bayram tatili de bitti. Alımlarla ilgili duyum alan, bilgi edinen ya da herhangi bir hareketlilik gören var mı? Bekleyenler olarak en ufak gelişmeye bile açığız. 😊
ya ben THY’de çalışan birinden 2 yıla yakın alım olmayacak diye bir şey duydum ama böyle bi şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyorum çünkü illa ki istifa edenler ve emekli olanlar oluyor, umarım doğru değildir.

ya ben THY’de çalışan birinden 2 yıla yakın alım olmayacak diye bir şey duydum ama böyle bi şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyorum çünkü illa ki istifa edenler ve emekli olanlar oluyor, umarım doğru değildir.
2 yıl epey uzun süre öyle olacağını düşünmüyorum, şimdilik kimse alımlarla ilgili konuşmasada yaz aylarında hareketlilik olacaktır diye umuyorum 🙏🏻

Yedekteki arkadaşlardan mail atıp geri dönüş alan oldu mu hic acaba güncel duruma dair😖
Bana da klasik “ihtiyaç dahilinde haber vereceğiz” cevabı geldi. Açıkçası durumu anlamakta zorlanıyorum; THY ve AJet hâlâ uçak teslimatı almaya devam ediyor. Savaş var desen tam var diyemiyorsun, yok desen o da değil. En azından süreç başa dönecekse bunu bilsek, ona göre önümüzü görüp hayatımıza devam ederiz. 🤷🏻‍♀️

Önümüzü görmek o kadar zor oldu ki. Yedek adaylar açısından açıkçası durumu hala olumlu görüyorum ama alımlar konusunda emin değilim. Stres oldum iyice, sizi de çok iyi anlıyorum. Varla yok arası bir durum söz konusu savaş açısından da. Fakat Haziran ayı içerisinde alımlara dair bir duyuru gelir diye düşünüyorum geçen sene bu zamanlarda alım gelmişti dolayısıyla bekleyen çok fazla kişi var. Turkish Career duyurular kısmını bol bol takip edelim hepimiz için hayırlısı olsun umarım haber alırız.

• Like
Tepkiler: sunny ve ÖzlmG
AJET için beklemedeyim bende, süreç durduruldu mail i alan adaylardanım,güncel bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim
Ben sürecin bir anda açılacağını düşünüyorum siz ajet ve biz thy yedekleri için cadetleri de devam ettiricekler bence temmuz ya da ağustos hepimize haber gelicek diye düşünüyorum ben

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.