Pozisyon veya İlan Adı
KABIN MEMURU
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
26
4
0
Meslek
Kabin
THY'de şu an yedekteyim AJET'e de başvurmak istedim ancak Minimum 1 yıl iş deneyimine sahip ve ilgili deneyimini SGK Hizmet Dökümü ile belgeleyebilecek olan şartı koymuşlar. Tecrübesiz diye başlıkla açıp neden bu şartı koşmuşlar anlamış değilim. Yeni mezun oldum.Üniversite hayatım boyunca çalıştım ama sigortalı olarak değil sorun olur mu? elerler mi

THY'de şu an yedekteyim AJET'e de başvurmak istedim ancak Minimum 1 yıl iş deneyimine sahip ve ilgili deneyimini SGK Hizmet Dökümü ile belgeleyebilecek olan şartı koymuşlar. Tecrübesiz diye başlıkla açıp neden bu şartı koşmuşlar anlamış değilim. Yeni mezun oldum.Üniversite hayatım boyunca çalıştım ama sigortalı olarak değil sorun olur mu? elerler mi
Bence en azından kişinin disiplin düzeyi iş hayatına adaptasyonunu anlamak için isteniyor.Size tavsiyem şu,tanıdığınız bir yere rica edin bonservisinizi kaşelesinler.Garsonluk olur,resepsiyon olur.Kırtasiyelerde var bonservis defteri ben thy de onu göstermiştim kabul edilmişti.

Tecrübesiz diye açılmasının nedeni kabin memurluğu alanında tecrübesiz istemeleri iş tecrübesi olarak değil

Bence en azından kişinin disiplin düzeyi iş hayatına adaptasyonunu anlamak için isteniyor.Size tavsiyem şu,tanıdığınız bir yere rica edin bonservisinizi kaşelesinler.Garsonluk olur,resepsiyon olur.Kırtasiyelerde var bonservis defteri ben thy de onu göstermiştim kabul edilmişti

O ne oluyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın

O ne oluyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın
Sgk bordrosunda görünmeyen bir iş yaptıysanız,onun yerine geçebiliyor ama kabul alırmısınız bilemem.Thy kabul etmişti benimkini,ufak bir defter işletme adı,pozisyon,çalışma tarihini yazıp ilgili işyerine kaşe vurduruyorsunuz.Sonrası zaten tarayıp sisteme yükleme..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.