Bize hala daha sınav İngilizce sonucu gelmedi çok merak ediyorum mülakata davet edilecek miyim? Çok iyi geçmişti, bu 3. girişim olacak asla vazgeçmem

Arkadaşlar THY'den kontenjan doldu maili geldikten sonra AJET'e başvuran ve hala bir mail ve mülakat tarihi alamayan var mı? Allahın bir kulu yok mu yanıtlayacak

Arkadaşlar boy kilo sonrası ingilizceye giriyoruz, çok rahat sohbet muhabbet havasında bol kahkahalı geçti. Daha sonra 20 dakika sonrası kurul mulakatına alındım. Tecrubesiz ilanına tecrubeli olarak basvurdugum için kabin icerisi role play tarzı konusmalar ccm bilgisi vs. soruldu. 10 max 15 dakika gecmistir. Gayet guler yuzlu tatlı insanlardı. Saygıdeger Neslihan Hanım girdi mualakatıma. Harika insanlar hiç kasmanıza gerilmenize gerek yok bence. Max 1-1,5 ay sonra dönüş yapılacağını anlattılar. İhtiyaclarina gore daha erken dönebileceklerini düşünüyorum. Herkese bol şans, dilediğiniz gibi olsun🙏🏻
ingilizce için daha detay verir misniz nasıl sorular soruldu acaba

Arkadaşlar THY'den kontenjan doldu maili geldikten sonra AJET'e başvuran ve hala bir mail ve mülakat tarihi alamayan var mı? Allahın bir kulu yok mu yanıtlayacak
Merhaba ben de aynı şekilde başvuru yaptım fakat henüz bir geri dönüş olmadı, bir gelişme olursa buradan birbirimizi bilgilendirebiliriz istersen.

• Like
Tepkiler: Hannibal0

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.