Bende dün İngilizce mülakatına girdim. Yalnız benimle konuşan hanımefendi çok fazla beni böldü ve konuşmama izin vermedi. Haberiniz olsun, laptopdan sizin başvururken yazdığınız şeylere bakıyorlar. İşte ilk önce beni selamladı falan kendimden bahsetmemi istedi daha sonra kampüsümde beğendiğim ve beğenmediğim şeyleri sordu. Ben hocalarımdan bahsedince benim konudan saptığımı böyle yaparsam sürecimin sonlanacağını söyledi. Bir en ufak gramer hatası yapsam beni böldü ve yanlış yaptığım şeyleri söyledi sağolsun dudağını bükerek. Daha sonrasında bana paramı nasıl biriktirdiğimi ve bana bir yatırım tavsiyesi vermemi istedi. Altın alın dedim. Ben havacılık sektörüne başvurdum bana borsa soruları soruluyor. Her neyse konuşmalar 2 3 dk sürüyor ve her yerden soru sorabiliyorlar sizin ipleri elinize alıp anlatmanıza izin vermiyorlar gramer iyi kullanmanız lazım. Yurtdışına defalarca çıktım ve bu şekilde konuştum hiçbir sorun yaşamamıştım herhalde %100 doğru İngilizce kullanımı istiyorlar. Sanki Türkçe konuşurken bütün kurallara dikkat ediyoruz. Her neyse kendinizi tanıtma kısmına dikkat edin çalışın ve dua edin karşınızdaki insan motivasyon kırıcı ve dudak büken bir insan olmasın. Dipnot: kıyafet kuralına uymayan çok fazla insan vardı rengidir topuğudur falan o kadar kasıp masrafa girmenize gerek yok. İmkanınız varsa alın. Heyecanınızı da kontrol altına almaya çalışın. Boy kilonuz uymuyorsa 1 2 kilo ise yine şansınızı deneyin ama bu konuda çok katılar. Hepinize başarılar diliyorum umarım hayallerinize ulaşırsınız.
kaldınız mı ingilizce mülakattan

Arkadaşlar boy kilo sonrası ingilizceye giriyoruz, çok rahat sohbet muhabbet havasında bol kahkahalı geçti. Daha sonra 20 dakika sonrası kurul mulakatına alındım. Tecrubesiz ilanına tecrubeli olarak basvurdugum için kabin icerisi role play tarzı konusmalar ccm bilgisi vs. soruldu. 10 max 15 dakika gecmistir. Gayet guler yuzlu tatlı insanlardı. Saygıdeger Neslihan Hanım girdi mualakatıma. Harika insanlar hiç kasmanıza gerilmenize gerek yok bence. Max 1-1,5 ay sonra dönüş yapılacağını anlattılar. İhtiyaclarina gore daha erken dönebileceklerini düşünüyorum. Herkese bol şans, dilediğiniz gibi olsun🙏🏻

• Like
Tepkiler: gunes ve burakben
Arkadaşlar boy kilo sonrası ingilizceye giriyoruz, çok rahat sohbet muhabbet havasında bol kahkahalı geçti. Daha sonra 20 dakika sonrası kurul mulakatına alındım. Tecrubesiz ilanına tecrubeli olarak basvurdugum için kabin icerisi role play tarzı konusmalar ccm bilgisi vs. soruldu. 10 max 15 dakika gecmistir. Gayet guler yuzlu tatlı insanlardı. Saygıdeger Neslihan Hanım girdi mualakatıma. Harika insanlar hiç kasmanıza gerilmenize gerek yok bence. Max 1-1,5 ay sonra dönüş yapılacağını anlattılar. İhtiyaclarina gore daha erken dönebileceklerini düşünüyorum. Herkese bol şans, dilediğiniz gibi olsun🙏🏻
geçmiş olsun, ingilizce mülakatta ingiliz kadın mı vardı acaba sanırım kimseyi geçirmiyormuş o

Aaaa bana da 1-1,5 ay sonra dönüş yapacaklarını söylediler eğitim nisanda başladığı için elendiğimi düşünmüştüm

Sorular çok zor değildi kendini tanıtır mısın dedi anlattım ben havacılık mezunuyum sektörü tanıyorum deneyimim var vs dedim bu sektörün en zor yanı ne dedi yurtdışına gittin mi beğendin mi gittiğin ülkeyi başka nereye gitmek istersin vs tarzındaydı ama kendisi İngiliz aksanıyla konuşuyordu benim de aksanlı konuşmamı istedi sanırım…
Açıkcası sizin bu yorumlarınızdan sonra ister istemez korktum..Aksanı anlaşılır gibi miydi yoksa sizi gerçekten inanılmaz mı zorladı? Size karşı tutum nasıldı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.