nasıl sorular sordu bilgi verebilir misiniz tessekür ederim
Bende dün İngilizce mülakatına girdim. Yalnız benimle konuşan hanımefendi çok fazla beni böldü ve konuşmama izin vermedi. Haberiniz olsun, laptopdan sizin başvururken yazdığınız şeylere bakıyorlar. İşte ilk önce beni selamladı falan kendimden bahsetmemi istedi daha sonra kampüsümde beğendiğim ve beğenmediğim şeyleri sordu. Ben hocalarımdan bahsedince benim konudan saptığımı böyle yaparsam sürecimin sonlanacağını söyledi. Bir en ufak gramer hatası yapsam beni böldü ve yanlış yaptığım şeyleri söyledi sağolsun dudağını bükerek. Daha sonrasında bana paramı nasıl biriktirdiğimi ve bana bir yatırım tavsiyesi vermemi istedi. Altın alın dedim. Ben havacılık sektörüne başvurdum bana borsa soruları soruluyor. Her neyse konuşmalar 2 3 dk sürüyor ve her yerden soru sorabiliyorlar sizin ipleri elinize alıp anlatmanıza izin vermiyorlar gramer iyi kullanmanız lazım. Yurtdışına defalarca çıktım ve bu şekilde konuştum hiçbir sorun yaşamamıştım herhalde %100 doğru İngilizce kullanımı istiyorlar. Sanki Türkçe konuşurken bütün kurallara dikkat ediyoruz. Her neyse kendinizi tanıtma kısmına dikkat edin çalışın ve dua edin karşınızdaki insan motivasyon kırıcı ve dudak büken bir insan olmasın. Dipnot: kıyafet kuralına uymayan çok fazla insan vardı rengidir topuğudur falan o kadar kasıp masrafa girmenize gerek yok. İmkanınız varsa alın. Heyecanınızı da kontrol altına almaya çalışın. Boy kilonuz uymuyorsa 1 2 kilo ise yine şansınızı deneyin ama bu konuda çok katılar. Hepinize başarılar diliyorum umarım hayallerinize ulaşırsınız.

diğer odada gözlüklü bir beyefendi var ingilizcede ona denk getirmeye çalışın başka türlü zor geçersiniz hanimefendi bayagı kasıyor

• Like
Tepkiler: eli99
Boy kilo ölçümü sonrasında odaya alıyorlar ve ingilizce mülakat geçerseniz kurula giriyorsunuz. İngilizce günlük konuşma kariyerini neler yaptığını anlatıyorsun ama konuşmana bakıyor zaten ne anlattığının önemi yok. Kurulda ise yine kariyerini anlatarak başlıyorsun ve bazı spesifik sorular var neden kabin memurluğu, neden bu işi yapmak istiyorsun, stresle ve sorunlu yolculara başa çıkabilir misin, bazı örnekler veriyorlar onları cevaplanmanı istiyorlar. Bana gelen sorulardan bazıları da sende hangi özellikler var ve bu iş için hangi özellikler gerekiyor, kabin memuru ne iş yapar araştırdın mı hayatta bir kırmızı çizgin var mı neye tahammül edemezsin gibi sorulardı.
e nabız bakılıyor mu boy kilo sırasında

ya bana daha önce migren teşhisi konuldu thy kabul etmiyormuş ajette aynı olabilir sgmh hastanesinden daha önce yanlış teşhs konulmuş migren yoktur teşhisi alsam kabul olur mu acaba

Katı bir sıra yok boşluk oluşunca alıyorlar. Odalar camlı ilerlerken bakın her yere

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.