Ajet geçen alımda dövmeye Thy’ye nazaran daha esnekti.Fondötenle kapatın ve süreçte sildirin demişlerdi.Şimdi de öyle olur mu acaba?

Ajet HQ (Genel Müdürlük, İstanbul Anadolu yakası, Üsküdar'da. Çok büyük ihtimal genel müdürlüğe davet ederler. Ama dediğiniz gibi bir ihtimal Ankara'da da yapılabilir.
Admin peki istanbul için tecrübesiz alımı bekliyor musun yakın zamanda öyle bir bilgi veya duyumun var mı? İstanbulda yaşıyorum yalandan bir girip kendimi test etmek için başvurayım diyorum tabii olur da sınava uygun bulup sınava davet alırsam. Örneğin bu sınava böyle test amaçlı giriyor olmam bir sonra ki istanbul alımını etkiler mi çağrılmam için? Bir sınır var mı bunun için kalırsam veya geçersem diye.

Admin peki istanbul için tecrübesiz alımı bekliyor musun yakın zamanda öyle bir bilgi veya duyumun var mı? İstanbulda yaşıyorum yalandan bir girip kendimi test etmek için başvurayım diyorum tabii olur da sınava uygun bulup sınava davet alırsam. Örneğin bu sınava böyle test amaçlı giriyor olmam bir sonra ki istanbul alımını etkiler mi çağrılmam için? Bir sınır var mı bunun için kalırsam veya geçersem diye.
Sezon başlamak üzere, dolayısıyla Ajet aslında baya geç bile kaldı. Niye kendilerini böyle sıkıştırdılar hala sorgulamaktayım açıkçası.
  • Öte yandan sorunuza gelirsek, mantıken bu yılın sonuna kadar Ajet özelinde Kabin Memurluğu ilanı beklemiyorum. Ama düşüncem önemsiz çünkü sezonun böylesine kıyısında böyle ilan paylaşan şirketlerden her şey beklenir.
  • Değerlendirme süreçlerinde online sınava girip kendinizi test etmenizde sorun olmaz. Kurul mülakatına davet ederler, gitmezsiniz mesela. Ancak kurul mülakatına gidip elenirseniz problem olabilir.

• Like
Tepkiler: Bariscanyavuz
İlan Yayımlanma Tarihi: 12.03.2025
Muhtemel Yayımdan Kaldırılma Tarihi: 14.03.2025 - 16:00

Genel olarak kurullarda nasıl cevaplar verebiliriz stresli durumlar için zorluyorlarmış ancak nasıl iyi olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.