furkille

Üye
11 Mar 2024
36
9
0
Merhaba, Ajet ile açılan sayısal bilimler ile ilgili ilana ilan süresi yeniden uzatılmadan 10 gün kadar önce yani baya önce başvurdum. Dün ******** gruplarında ise sosyal bilimleden birkaç kişinin genel yetenek ve ingilizce sınavına ait sınav linkini aldığını gördüm. Sormak istediğim şey ben de başvuru yaptım fakat henüz ne mail ne de davet aldım sınavlar içn.. Benzer durumda olan var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba, Ajet ile açılan sayısal bilimler ile ilgili ilana ilan süresi yeniden uzatılmadan 10 gün kadar önce yani baya önce başvurdum. Dün ******** gruplarında ise sosyal bilimleden birkaç kişinin genel yetenek ve ingilizce sınavına ait sınav linkini aldığını gördüm. Sormak istediğim şey ben de başvuru yaptım fakat henüz ne mail ne de davet aldım sınavlar içn.. Benzer durumda olan var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Peyderpey gönderiyorlar gelir sizede yakında

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.