Pozisyon veya İlan Adı
AJET Saw
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kurul ve İngilizce mülakatınız nasıl geçti? Neler sordular?

Benim de 16 Şubat saat kaç grubuydunuz
Kurul ve İngilizce mülakatınız nasıl geçti? Neler sordular?
Sabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin bildiği kurul mülakatı

Sabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin

Sabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin bildiği kurul mülakatı
Peki maaşlardan falan bashettilermi aşşağı yukarı ne ücret talep ettiler size ?

Merhaba size İngilizcede neler sordular

İngilizce sizin verdiğiniz cevaplara göre ilerliyor sanki. Soruyu anlayıp cevap verebiliyor musunuz diye bakıyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.