Sizin ne zamandı mülakat?vay be ne çabuk dönmüşler acaba bizlerin olumsuz mu oldu? insanın içine kurt düşüyor...
Sizin ne zamandı mülakat?vay be ne çabuk dönmüşler acaba bizlerin olumsuz mu oldu? insanın içine kurt düşüyor...
16 Şubattaydı.Sizin ne zamandı mülakat?
Nasıl geçti neler sordular?16 Şubattaydı.
Benim de 16 Şubat saat kaç grubuydunuz16 Şubattaydı.
Evet arkadaşlar haftaya mülakatı olanlar var giren arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.Kurul ve İngilizce mülakatınız nasıl geçti? Neler sordular?
Benim de 16 Şubat saat kaç grubuydunuz
Sabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin bildiği kurul mülakatıKurul ve İngilizce mülakatınız nasıl geçti? Neler sordular?
Sabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin
Peki maaşlardan falan bashettilermi aşşağı yukarı ne ücret talep ettiler size ?Sabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin bildiği kurul mülakatı
Merhaba size İngilizcede neler sordularSabah 08:00 grubundaydım benim AJet de üçüncü deneyimim hepsi aynıydı diyebilirim ilk baş İngilizcede normal sohbet edası ile başlayıp seni konuşturmak istiyor seviyeni anlamaya çalışıyor aynı şekilde senin de anlamanı bekliyor güzel akıcı bir şekilde muhabbet sohbet edebiliyor olmak lazım bence kurul da kendini tanıtma ile başlıyor ben havalimanında çalıştığım için genelde sohbet oradan açılıyor bundan öncesinde de karşılaştığım zor durumları vesaire sordular neden AJet gibi aslında hepimizin bildiği kurul mülakatı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.