Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Esb için benim de öyle olmuştu sınavım gayet iyiydi ve daha önce online sınavı 2 kere geçmiştim ama mülakat daveti almadım doğrudan red geldi bu sefer. 1 hafta ilan açık kaldı zaten saw için. 3. günde online sınav geldi bana mülakatlar aylarca süremez bu alımda.
Ben ilk kez ajet sınavına girdim. Belki birkaç kez girdiğiniz için mi öyle oldu acaba ?

Zannetmiyorum 2.-3. denemesinde şirkete giren kişiler de vardır herhalde :)
Yabi bilemiyorum ama thy sınavlarını 3 kez geçtim. Ama sadece 1 kez mülakata gittim. 3 kilo fazlamdan elendim. Benim sınavlarla ilgili bir sıkıntım yok İngilizceme güveniyorum. Birde adayları tek güne sığdıramazlar çok fazla başvuru vardır diye düşünüyorum. Perşembe gününe mülakat alan arkadas var farklı güne alan var mı acaba yazarsa sevinirim.

Yabi bilemiyorum ama thy sınavlarını 3 kez geçtim. Ama sadece 1 kez mülakata gittim. 3 kilo fazlamdan elendim. Benim sınavlarla ilgili bir sıkıntım yok İngilizceme güveniyorum. Birde adayları tek güne sığdıramazlar çok fazla başvuru vardır diye düşünüyorum. Perşembe gününe mülakat alan arkadas var farklı güne alan var mı acaba yazarsa sevinirim.
Tabii tek güne sığdıramazlar ben önümüzdeki hafta için de mail geleceğini öngörüyorum ama sadece çok uzamayacaktır bunu kastettim. Bu cuma için vardı en geç şu anlık.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.