Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar bekleyen arkadaşlara bi ölçüt olsun diye şimdilik kısa bir bilgi geçiyorum. 23 şubatta kurula girdim bugün ( 9 Mart saat 16 gibi olumlu sonuç geldi. Yarın için önsağlığa davet ettiler. Gelişmeleri uzunca paylaşıcam sizlerle. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallah
Sonucu size hangi mailden gönderdiler?

Merhaba 24 şubatta girdim. Bana da bugün olumlu mail geldi. Yarın ön sağlık değerlendirmesi için çağırıyorlar.
Ön sağlık değerlendirmesine giderken Ön Değerlendirme Beyan Formu doldurup gitmemiz gerekiyor sadece değil mi? Yerine getirmemiz gereken başka bir husu var mıdır ?

Ön sağlık değerlendirmesine giderken Ön Değerlendirme Beyan Formu doldurup gitmemiz gerekiyor sadece değil mi? Yerine getirmemiz gereken başka bir husu var mıdır ?
Ben sadece beyan formunu doldurdum. İstedikleri başka bir şey yok gibi anladım attıkları mailden. Sadece herhangi bir hastalığınız ve ona dair rapor varsa bunlar götürülecek.

Anladım. Nasıl bir sistem var bilmiyorum ama bence sağlık muayenesinde de elenecek kişiler olacağı için orada elenen sayısına göre muhtemelen yeniden diğer kişilere olumlu mail atacaklar.
Maalesef keske oyle olsa. Gelmediyse genelde olumsuz oluyor

Bu söylediğiniz çok yanlış bence. Herkese aynı dönemde gelmiyor olumlu/olumsuz mailler. Herkesin süreci farklı işliyor. Mülakatlar hala devam ediyor. Hiç belli olmaz bu işler. Mail gelene kadar hiçbir şey belli değil.
Yanlis degil doğrular ne yazik ki. Ayni sureci iki kere yasadim ordan biliyorum. Tabii ki mail gelene kadar umut kesilmez yine de :) o hafta icindekilere olumlu gittiyse size gelmediyse yuzde 90 olumsuz oluyor maalesef

• Like
Tepkiler: batiesrefoglu
Yanlis degil doğrular ne yazik ki. Ayni sureci iki kere yasadim ordan biliyorum. Tabii ki mail gelene kadar umut kesilmez yine de :) o hafta icindekilere olumlu gittiyse size gelmediyse yuzde 90 olumsuz oluyor maalesef
Maalesef yazdıklarınız pek doğru değil. Ben de bu süreci çok yaşadım. Süreç dediğiniz gibi "kesinlikte" işlemiyor. 2 sene önce 2 hafta öncesinde olumlu mail alanlardan 2 hafta sonra yani 1 ay sonra olumlu mail alıp 2 senedir km olarak çalışan arkadaşım var. 2. gün olumsuz maili alan tanıdığım da var. Kimisi 2 hafta sonraki grupta olumlu mail alıyor kimisi 1. ayın sonunda. Bu yüzden %90 olumsuz gibi bir yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum. Olumlu da gelebilir olumsuz da tabi. Hayat devam ediyor.

Maalesef yazdıklarınız pek doğru değil. Ben de bu süreci çok yaşadım. Süreç dediğiniz gibi "kesinlikte" işlemiyor. 2 sene önce 2 hafta öncesinde olumlu mail alanlardan 2 hafta sonra yani 1 ay sonra olumlu mail alıp 2 senedir km olarak çalışan arkadaşım var. 2. gün olumsuz maili alan tanıdığım da var. Kimisi 2 hafta sonraki grupta olumlu mail alıyor kimisi 1. ayın sonunda. Bu yüzden %90 olumsuz gibi bir yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum. Olumlu da gelebilir olumsuz da tabi. Hayat devam ediyor.
Evet kendiniz de demişsiniz 2 senedir sirketin sistemi ayni mi sizce? Benim de o dknem tanidiklarim sonradan olumlu aldi ama artik surec farkli. Ayrica ben kesin olumsuzdur demedim muhtemelen oyledir dedim. Yakin zamanda iki kere gittigim icin biliyorum. Yani acikcasi kimsenin mulakati beni ilgilendirmez. Kazanmadiniz diye sevinecek halim de yok :d sadece tecrubelerimi aktariyorum ve bunlar da "dogru" tecrube ve izlenimler

• Like
Tepkiler: Hurkus99 ve egebal
19 Şubat da girdim bekliyorum😔
19 subatda kurula girdim.20 subatda olumlu mail alan oldu .hatırladığım 3.5 kişi..9 Şubat bugünde alanlar oldu ..ben hangi hafta aralığında değerlendirildim peki anlamlandiramyrm😏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.