Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
illaki geçmişte psikiyatrik tanısı olup girenler vardır kuruldan geçen ya da bir şekilde

• Like
Tepkiler: mellv
Ajet kabin memurluğu kurul aşamasını büyük ihtimalle geçeceğimi düşünüyorum. Ama sağlığı bilemiyorum. Hasta olduğum dönemlerde üşüttükten sonra öksürük şurubuyla astımda da kullanılan ilaçlar yazılmış ama soğuk algınlığı sonrası olduğu açıkça belli. Zatürre başlangıcı sonrası hava alımını arttırmak için yazılmış ilaçlar tarihler bunu doğruluyor e nabızda da. Daha sonra sırtımdaki sivilce sorunumla ilgili olarak da ürtiker girilmiş sonraki ziyaretlerimin hepsinde asıl tanımın akne olduğu belli. Yani bir doktor öntanı girmiş sadece diğerleri de sivilce demiş buna. 2021'de bir kere psikiyatrik ilaç yazılmış bir aylık selectra 25 mg. geçer miyim geçemez miyim sağlığı bilemiyorum ilaç kullanmıyorum aktif bir hastalığım yok ama eskiden gittiğim bu şeyler önüme çıkacak ve olmayacak gibi hissediyorum. Belki tecrübesi olan birileri yazar. Yani doktoru ikna etmek mi gerekiyor bir şekilde kronik bu rahatsızlıklara sahip olmadığıma? Ya da ön sağlık değerlendirme öncesi gidip her doktordan epikriz mi almak bu işe çözüm olur? @admin @gunes bilginiz varsa cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Thy böyle yazmış sağlık kriterlerinde ajetle benzerdir ‘
Son 3 yilda antidepresan kullanimi ya da psikoterapi almis, geçmisinde süresi fark etmeksizin psikiyatrik hastalik tanili hastane yatisi olan adaylarin ise girisi uygun değildir.
Son 3 yil öncesinde ise sik tekrarlayan psikiyatri muayene kaydi ve/veya iliskili tedavisi olanlar ayrica degerlendirilecektir.’
Bence sorun olmayabilir tanınız yoksa .

• Like
Tepkiler: kimcapli
türkiye şartlarında zaten gitmemek gerçekten ufak bir mucize. bakalım nasıl olacak süreç
Kesinlikle ben 06 arkadaşa katılmıyorum burada insanlar bilerek moral bozuyor. Bir tanınız yoksa sıkıntı olmayacaktır. Thy de bile böyle durumlarda mmpı testi isteniyor. 500 soruluk kişilik envanteri rahatsızlığınız yoksa orda da çıkacaktır eminim ki inşallah sonucunuz olumlh gelir ben de plumlu bekliyorum iyi geçmişti. Hayırlısı olsun hepimiz için🙏🏻

• Like
Tepkiler: mellv ve kimcapli
Kesinlikle ben 06 arkadaşa katılmıyorum burada insanlar bilerek moral bozuyor. Bir tanınız yoksa sıkıntı olmayacaktır. Thy de bile böyle durumlarda mmpı testi isteniyor. 500 soruluk kişilik envanteri rahatsızlığınız yoksa orda da çıkacaktır eminim ki inşallah sonucunuz olumlh gelir ben de plumlu bekliyorum iyi geçmişti. Hayırlısı olsun hepimiz için🙏🏻
teşekkürler hocam hayal kurmanın zor olduğu bu şartlarda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz. herkes zorlu bir süreçten geçiyor umarım sizin de iyi bir sonucunuz gelir ve hayalini kurduğumuz mesleğe giriş yapabiliriz.

peki benim e nabızda tanılı astım var ve ilaç kullanım raporu var bu sorun olur mu

peki benim e nabızda tanılı astım var ve ilaç kullanım raporu var bu sorun olur mu
Astım AJetin sağlık kriterlerinde geçiyor ama şöyle yazıyor
* Geçmişte tanısı ve/veya tedavisi (medikal tedavi ya da ameliyat) ve/veya bulgusu olanlar da dahil olmak üzere işe giriş muayenesinde tekrar değerlendirilecektir. Söz konusu tanı ve/veya tedavi ve/veya bulgunun kesinleşmesi durumunda adayların işe girişi uygun değildir.

Bunu astım grubu için yazmışlar devam etmiyorsa sorun yaşanmaz .

Astım AJetin sağlık kriterlerinde geçiyor ama şöyle yazıyor
* Geçmişte tanısı ve/veya tedavisi (medikal tedavi ya da ameliyat) ve/veya bulgusu olanlar da dahil olmak üzere işe giriş muayenesinde tekrar değerlendirilecektir. Söz konusu tanı ve/veya tedavi ve/veya bulgunun kesinleşmesi durumunda adayların işe girişi uygun değildir.

Bunu astım grubu için yazmışlar devam etmiyorsa sorun yaşanmaz .
Şimdi detaylı bir araştırma yaptım daha önce astım tanısı olup kronik olmadığı için geçenler var. Aynı şekilde diğer çoğu hastalıkta da var bu durum kuruldan geçen de ek tetkik sonrası geçen de olmuş. Yani bazılarının yazdığı gibi %99 kalırsınlık bir şey yokmuş. Hatta birkaçı thy'den geçmiş AJet de değil. Teşekkürler hocam cevap için. Yine deneyimi olanlar yazdıkça daha zenginleşir ve umut olur bu başlık belki diğer insanlara da

Şimdi detaylı bir araştırma yaptım daha önce astım tanısı olup kronik olmadığı için geçenler var. Aynı şekilde diğer çoğu hastalıkta da var bu durum kuruldan geçen de ek tetkik sonrası geçen de olmuş. Yani bazılarının yazdığı gibi %99 kalırsınlık bir şey yokmuş. Hatta birkaçı thy'den geçmiş AJet de değil. Teşekkürler hocam cevap için. Yine deneyimi olanlar yazdıkça daha zenginleşir ve umut olur bu başlık belki diğer insanlara da
Kesinlikle öyle zaten hiç hastalanmayan ilaç kullanmayan yok o zaman alacak insan bulamazlar bir ilaç sistemde gözüküyor diye ya da yanlış tanı konuldu diye kimsenin elenceğini sanmıyorum varsa kaydınız ek tetkik isterler .

Astım tanısı var hala ama astım bulgusuna dair en ufak bişeyim yok artık kedi alerjisi ile başlamıştı solunum fonksiyon testlerinde normal bir insan gibi üfleyebiliyorum umarım sorun etmezler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.