ajet rapor teslimde kurula kalan oldu mu? kuruldan sonra olumlu mail alan var mı? antidepresan yüzünden kurula kaldım ajet hekimi çok olumlu konuştu benimle. bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? teşekkürler
olumlu-olumsuz bir sonuç alabildiniz mi kuruldan?

arkadaslar gecmiste bobrek veya tas dusurmeden dolayi eleme olur mu ? bilen var mi ? ameliyat veya kirdirma olmadi

arkadaslar gecmiste bobrek veya tas dusurmeden dolayi eleme olur mu ? bilen var mi ? ameliyat veya kirdirma olmadi
Böbrek Taşı Boyutu ve yeri farketmeden böbrek taşı tespit edilen tüm adayların işe girişi uygun değildir. (GOOGLE) Ama tamamen bitmişse sorun olmaz ki.

rexapin diye bir ilaç vardı almıştım ama kullanmamıştım bile, kurulda elendim.
Bu ilaç şizofreni ve bipolar bozukluk tanılarında veriliyor, psikoloji geçmişi olup geçen arkadaşların çoğunda selectra benzeri ilaçlar var bu biraz tanısal olarak sıkıntılı bi ilaç. Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun daha güzel kapılar açılır umarım 🌹

Selamlar benimde onay mailim geldi yarın gidio testlerimi yaptıracağım hemoroidim vardı ama ilaç kullandım geçti bir de üretra darlığı teşhisi var bununla ilgili de ufak bir operasyon geçirmiştim şuan herhangi bi sorunum yok.Hastalık listesinde de bunlar yok, birçok doktora da sordum sorun yaratmayacağını düşünüyorlar daha önce karşılaşmış birisi var mıdır cevaplarsa sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.