Cevapladığınız için teşekkür ederim. En geç önümüzdeki cumaya kadar teslim etmem gerektiği belirtilmiş. Peki ne kadar sürüyor yapılan tetkik işlemleri. Şu an çalışıyorum o yüzden sordum izin almam gerekecek
Sabah 8.30'da başlamıştı öğleden sonra 3-4 arası hallolmuş oluyor tüm işlemler.

Merhaba bugün ben de sağlık maili aldım perşembeye kadar götürmem gerekiyor ama işyerime hangi aşamada istifa dilekçemi vermem gerekiyor? Sağlık raporuyla birlikte ihbar süresi de bildirdiğimiz için o günden itibaren mi ihbar süremi başlatmam gerekiyor yoksa sağlıktan geçip eğitim ataması gelmesini falan mı beklemeliyim istifa etmek için ?

• Like
Tepkiler: B777F18
Merhaba bugün ben de sağlık maili aldım perşembeye kadar götürmem gerekiyor ama işyerime hangi aşamada istifa dilekçemi vermem gerekiyor? Sağlık raporuyla birlikte ihbar süresi de bildirdiğimiz için o günden itibaren mi ihbar süremi başlatmam gerekiyor yoksa sağlıktan geçip eğitim ataması gelmesini falan mı beklemeliyim istifa etmek için ?
Ben de merak ediyordum senin mesajını görüp maili baştan sona tekrar okudum zaten yazıyormuş mailde “SHGM’ye bağlı Havacılık Tıp Merkezlerinden alacağınız Sağlık Raporunun ….. Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından yapılacak olan işe giriş için değerlendirme muayenesi olumlu olarak sonuçlanmadan önce işyerinizden istifa etmemeniz, mağduriyet durumu oluşmaması adına önem taşımaktadır.” diye

Ben de merak ediyordum senin mesajını görüp maili baştan sona tekrar okudum zaten yazıyormuş mailde “SHGM’ye bağlı Havacılık Tıp Merkezlerinden alacağınız Sağlık Raporunun ….. Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından yapılacak olan işe giriş için değerlendirme muayenesi olumlu olarak sonuçlanmadan önce işyerinizden istifa etmemeniz, mağduriyet durumu oluşmaması adına önem taşımaktadır.” diye
Görmemiştim, çok teşekkür ederim. :)

Sağlık raporunu verdiğimizde kurum doktoru onay verirse o gün işe giriş işlemleri başlatılıyor sanırım doğru mu?O gün itibariyle istifa işlemleri başlatılabilir sanırım. Kurula giderse süreç uzayacak anladığım kadarıyla.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.