arkadaşlar dün sabah mail geldi, olumsuz maalesef. yapacak bir şey yok pegasusa başvuracağım bir de şansımızı orada deneyelim 🥲😄

arkadaşlar dün sabah mail geldi, olumsuz maalesef. yapacak bir şey yok pegasusa başvuracağım bir de şansımızı orada deneyelim 🥲😄
hayirlisi olsun :( neden dolayi olumsuz oldu acaba ? hastane asamasinda okdr para verilmeden olumsuz olacagi degerlendirilemiyor mu :( ?

gecmiste antidepresan kullandığım icin. gönderdikleri saglık ekinde son 3 sene baz alındıgı yazıyor üç sene icindeydi maalesef benim recetem. ben risk aldım cevremdeki eski purserlar da ajetin yeni acıldığı için sorun yaratmayacağını söylemişti biraz da onların gazıyla hareket ettim aslında. kullandığım ilaç da anksiyete icin yazılmıştı btw

gecmiste antidepresan kullandığım icin. gönderdikleri saglık ekinde son 3 sene baz alındıgı yazıyor üç sene icindeydi maalesef benim recetem. ben risk aldım cevremdeki eski purserlar da ajetin yeni acıldığı için sorun yaratmayacağını söylemişti biraz da onların gazıyla hareket ettim aslında. kullandığım ilaç da anksiyete icin yazılmıştı btw
hayirlisi olsun. e nabiz a en eskiye kadar bakiliyor mu yoksa sadece 3 senelik mi bakiyorlar acaba bilginiz var midir ? bende risk alip girecegim bakalim

hayirlisi olsun. e nabiz a en eskiye kadar bakiliyor mu yoksa sadece 3 senelik mi bakiyorlar acaba bilginiz var midir ? bende risk alip girecegim bakalim
son üç seneye bakılıyor fakat sağlık ekini incele bence antidepresan dışında istenmeyen bir hastalıgın varsa paran yanabilir

Arkadaşlar merhaba, ben sağlık raporumu götürdüğümde e nabızım da 2020 de ürolojiye gittiğim için doktor benden ek tetkik istedi böbrek taşı varmı yok mu diye ek tetkiki mi teslim ettim ama tekrar kurula girmiyormuşuz giriştekiler teslim aldılar biz ileticeğiz dediler. Bana 1 hafta ya da 10 gün içinde mail atılacağı söylendi. Ek tetkikten sonra olumlu mail alan oldu mu acaba ?

• Like
Tepkiler: gizli
keşke shgm onaylı raporumuzun bir değeri olsa. bir sürü para yatırıyoruz oradaki doktor elverişli diyor neden sonrasında bu kadar uzuyor süreç. bu konuda çok doldum inanın mantıksız geliyor gidelim tknın hekimlerinden alalım o raporu ona göre geçirin yani. ben öğrenciyim 14k param gitti ve elenme ihtimali yüzünden ailemin yüzüne bakamıyorum bile
Merhaba hangi hastane

Merhaba umarım sizde bir an önce olunca alırsınız. Aynı şeyi banada sormuştu e nabızdan veri gizledin mi diye çünkü belli tarihlerde hiç hastane ziyaret olmamıştı mesela 2017 ve 2016 yıllarında hiç veri girişi yok demişti. Ama benim gerçekten doktor ziyaretim yoktu o yüzden olumlu demişti bana. Ama öyle sorunca bende garipsedim be gerildim haklı olarak. O sıralamaya da dikkat ediyorlar benim anladıgım kadarıyla. Ama hatırladıgım kadarıyla benım e nabızıma bilgisayardan bakmamıstı. Uzunca telefonumdan inceledi ama. Diger arkadaslara ******** olmasıni acısından paylasmıs olayım bende tecrubemı. Umarım herkesin istediği gibi olur
Merhaba hangi hastane lutfen cevaplar misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.