Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Sonboing

Üye
8 Ocak 2026
15
4
0
Meslek
Kabin
Merhabalar ajet sağlık aşamaları nasil ilerliyor katılan biri anlatabilir mi ? Kötü bir dönemde piskiyatriye gitmiştim 2025 senesi içinde sadece bir kereliğine herhangi bir tanı yok ilaç kullanmadım ginede elerler mi korkuyorum biri anlatabilir mi ?

• Like
Tepkiler: Violet035
Merhabalar ajet sağlık aşamaları nasil ilerliyor katılan biri anlatabilir mi ? Kötü bir dönemde piskiyatriye gitmiştim 2025 senesi içinde sadece bir kereliğine herhangi bir tanı yok ilaç kullanmadım ginede elerler mi korkuyorum biri anlatabilir mi ?
Son üç sene içerisinde psikiyatrik kaydınızın olmamasını istiyorlar sizden epikriz isteyebilirler çünkü ilaç kullanımınız yok demişsiniz herhangi bir reçete de yazmadı değil mi doktor size kullanmanızdan bağımsız ama son üç yıl mevzusu birazcık doktorlara şüphe ettirebilir eğer ziyaretinizde genel psikiyatrik muayene yazıyorsa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum geri kalan durumda eleyebilir

Umuyorum ki sorun çıkarmazlar ama o kadar sebepsiz yere eliyorlar ki. Yani ilaç olmayabilir kaydın var gitmişsin derse şaşırmam yani o derece. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Merhaba ben de 2 sene 8 ay önce gitmişim en son ve 3 kez gittiğim görünüyor ama sene olarak 2023 yılına ait bu sebepten ben de biraz endişelyim açıkcası

Merhaba ben de 2 sene 8 ay önce gitmişim en son ve 3 kez gittiğim görünüyor ama sene olarak 2023 yılına ait bu sebepten ben de biraz endişelyim açıkcası
Bi yerde gördüm 5 kere gitmiş olman gerekiyormuş ama kesin bilgimi bilmiyorum elenmekten çok korkuyorum ya haber verirmisin kendi durumunda ne zaman mulakatta girdin

Merhaba üzmek istemem ama, malesef çok yüksek ihtimalle elenırsınız.
Umuyorum ki sorun çıkarmazlar ama o kadar sebepsiz yere eliyorlar ki. Yani ilaç olmayabilir kaydın var gitmişsin derse şaşırmam yani o derece. Umarım hakkında hayırlısı olur.
onu diycek buyuk ihtimal ziyaretlerde gozukuyor sadece ilacta yok tanida aynisini soyliycem kotu hisettigim bi donemde saglik sigortamdan yararlanip gitmek istedim doktor bir sorun olmadigini soyledi dogrududa bu zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.