Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
arkadaşlar boy konusunda tolerans gösteriyorlar mı kilom49-50 arası genelde ve boy 159. ayrıca merak ettiğim bir şey de müalakata giderken kız arkadaşlar etek mi tercih edilmeli. kurulda ne tarz sorular oluyor. cevaplayan olursa teşekkür ederim bende 9 martda gireceğim

arkadaşlar boy konusunda tolerans gösteriyorlar mı kilom49-50 arası genelde ve boy 159. ayrıca merak ettiğim bir şey de müalakata giderken kız arkadaşlar etek mi tercih edilmeli. kurulda ne tarz sorular oluyor. cevaplayan olursa teşekkür ederim bende 9 martda gireceğim
boy konusunda tölerans olmuyor ama mülakat öncesi ısınma hareketleri açma germe gibi yapar ve dimdik durursan 160ı zorlayabilirsin bence çünkü ben esb için boy kiloya girdiğimde ilk 187 sonra dimdik durunca 189 çıkmıştım. 191 bildiğim boyum bu şekilde max 189 çıkmışştı

• Like
Tepkiler: nazlidilaraisik
Boy kiloda kesinlikle bir tolerans yok gözümün önünde 1 kişi elendi kurulda ise ağırlıklı olarak sen ne yapardın sen ne ederdin tarzı roleplay soruları ve birkaç kişisel sorular yer alıyor ingilizce ise daha çok cv üzerine ancak ezbere cevap verilebilecek sorular değil tamamen sizin o anki hazır cevaplılığınızı ölçebileceğiniz sorular o yüzden ingilizcesine güvenmeyen daha çok ezbere değil konuşma günlük arkadaşınızla konuşurmuşçasına pratik yapabilir benim ingilizcem toplam 10 dk sürdü arka arkaya sorular geldi yani hazırcevap olursanız yaratıcı ve akıcı şekilde konuşabilirseniz b2 seviyesi rahatlıkla geçer

• Like
Tepkiler: melisa123
bu hafta girenlere kaç gün sonra dönüş olur dendi?

bugün mülakat için maltepe de bulunan ofislerine gittim. önce kapıda bekledik ben bi 10-15 dakika beklemişimdir. sonra yukarıya aldılar orda da bekledik biraz, herkes biraz heyecanlıydı ve gergin çıt çıkmadı :) sonra beyleri boy kiloya aldılar sonra da bizi aldılar. ben bu konuda çok tereddütlüydüm ama tam 160 çıktım ne eksik ne fazla kilo da aynı şekilde ne eksik ne fazla evde tartıldığım gibi. sonra ingilizce de körelmişim ve heyecandan net cümleler çıkmadı ağzımdan. ingilizce de about kısmından sorular soruyo sana şu okuldan mezun oldum dersen erasmus yaptın mı gibi mesela, çok hızlı sorular sordu :(güzel tecrübeydi ama herkes denesin şansını :)
İykide gitmemişim o kadar yol çekip otelde kalıp elenirsim kesin bende🥲

boy konusunda tölerans olmuyor ama mülakat öncesi ısınma hareketleri açma germe gibi yapar ve dimdik durursan 160ı zorlayabilirsin bence çünkü ben esb için boy kiloya girdiğimde ilk 187 sonra dimdik durunca 189 çıkmıştım. 191 bildiğim boyum bu şekilde max 189 çıkmışştı
Bene öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim peki kıyafet konusunda ne önerirsiniz

• Like
Tepkiler: batiesrefoglu
Bene öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim peki kıyafet konusunda ne önerirsiniz
bence gömlek pantolon yapabilirsin veya gömlek etek ama podyuma çıkar gibi değil tabi formal olmak gerekiyor böyle mülakatlarda. Ben siyah takım içine beyaz gömlek kravat gelmiştim yine öyle yapacağım. Kızlar da dediğim gibi siyah etek veya pantolon + gömlek ile gelmişlerdi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.