Tekrardan selamlar Havapersonel kullanıcıları,

Sanırım sistem yoğunluğundan kaynaklı sizlere mailler gelmemiş olabilir. Sonucunuzu öğrenmek için (en azından şimdilik);

Ajet'in HRPeak sitesine giriş yapınız ve sol tarafta ki menüden "Mülakatlar" sekmesine tıklayınız.

image.png

Sayfaya girdiğinizde "Mülakat tarihi seçiniz" diye bir kısım görürseniz Online Test'lerden geçtiğinizi gösteriyor. (Sanırsam :ROFLMAO: ) Eğer bir şey gözükmüyorsa ya olumsuzdur veya biraz daha bekleyiniz.

image.png
ben de değerlendirme (1) yazıyor mülakatta herhangibir şey yazmıyor olumsuz demek ki

Arkadaşlar bana gelen online sınava 15 mart gece 23.55 e kadar erişimim var. Yarın girmeyi düşünüyorum sorun olur mu?

Ben kurul mülakatına katılamamıştım eski alımda hala o planlanan gözüküyor bende yeni bir mülakat gözükmüyor bugün 18.30 gibi bitirdim sınavı bir de beni sistemden bi ara attı ama sonra sorunsuz çözdüm ve hepsi tamamlandı olarak gözüktü korktum şu an henüz olumlu olumsuz demek ne kadar mantıklı bilemedim.

Bugün akşam saatlerinde testi bitirip dönüş alan ve ya mülakat tarihi seçimi açılan var mı?

Genel yetenek sınavı basitti bence grammer soruları da B1 bandındaydı, sadece sesli sorularda takıldığım oldu benim ama ben zaten tecrübeli kabin memuruyum şu an başka bir firmada çalışıyorum onun da rahatlığıyla düşünüyor olabilirim 😊

• Like
Tepkiler: jewel

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.