merhaba olumlu maili aldım fakat maildeki sgk tescil ve hizmet dökümü kısmını e-devletten yuklemek istedigimde 'tüm sgk uzun vade hizmet dokumu' kısmını sectıgımde hata veriyor bulunmamaktadır diyor ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim daha once sadece staj yapmıştım ve sgk oyle başlamıştı.
Olumlu maili ne zaman aldınız

Bugün saat 22de 14aralıkta mülakata girmiştim
Merhaba , mail de direk olumlu mu yazıyordu yoksa evraklarınızı yükleyin gibi mi gelmişti acaba , benim mailde olumlu kelimesi geçmiyor ama evrakları istemişler

Merhaba , mail de direk olumlu mu yazıyordu yoksa evraklarınızı yükleyin gibi mi gelmişti acaba , benim mailde olumlu kelimesi geçmiyor ama evrakları istemişler
Evrak kontrolü ve sonrasında sağlık raporu isteyecekleri için süreç henüz bitmiş değil ne yazık ki. Umarım olumlu sonuçlanır.

Arkadaşlar ve @admin gelen sağlık mailinde, son hekim onayı için, “belirtilen tarihte almış olduğunuz Sağlık Raporu ile beraber sizi 08:30 – 15:00 tarihinde İşe Giriş Sağlık Muayenesine beklemekteyiz” yazıyor ya, bu saat aralığında herhangi bir saatte mi gitmek gerekiyor, yoksa spesifik olarak tam 8.30 da mı orada olmamız gerekiyor? O saatte hekim kontrolü mü başlıyor yani, bizim beklememiz gereken yoksa nasıl ilerliyor o işe giriş sağlık muayenesi günü bilen ve deneyimleyen biri aydınlatabilirse sevinirim.

Arkadaşlar ve @admin gelen sağlık mailinde, son hekim onayı için, “belirtilen tarihte almış olduğunuz Sağlık Raporu ile beraber sizi 08:30 – 15:00 tarihinde İşe Giriş Sağlık Muayenesine beklemekteyiz” yazıyor ya, bu saat aralığında herhangi bir saatte mi gitmek gerekiyor, yoksa spesifik olarak tam 8.30 da mı orada olmamız gerekiyor? O saatte hekim kontrolü mü başlıyor yani, bizim beklememiz gereken yoksa nasıl ilerliyor o işe giriş sağlık muayenesi günü bilen ve deneyimleyen biri aydınlatabilirse sevinirim.
Belirtilen saatler arasında herhangi bir saatte orada bulunmanız yeterli. 12-1 arası öğle molası var sadece. Öğleden sonra 2'de gidip teslim etmiştim ben.

• Like
Tepkiler: Sierra

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.