Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İnanın havalimanında çalışıyorum yhm olarak ve uçaklar full çekiyor geçen seneki sayıyı da yakaladı ajet rekor kırmış bugün ama alımlardan tık yok
Bunları çalışan birisinden duymak çok güzel. Anlam veremiyorum bu kadar yoğunluk varken alım nasıl yapılmaz. Sizde durumlar nasıl ekip arkadaşı olarak personel eksiği var mı çalıştığınız departmanda?

• Like
Tepkiler: sunny
Bunları çalışan birisinden duymak çok güzel. Anlam veremiyorum bu kadar yoğunluk varken alım nasıl yapılmaz. Sizde durumlar nasıl ekip arkadaşı olarak personel eksiği var mı çalıştığınız departmanda?
Evet zorluk çekiyoruz başta işten çıkarmalar olduğu için şu an zorlanıyoruz ön göremeden çıkarılma durumları oldu

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Evet zorluk çekiyoruz başta işten çıkarmalar olduğu için şu an zorlanıyoruz ön göremeden çıkarılma durumları oldu
Benim de yer hizmetleri için askıda kalan bir sürecim oldu. Neye göre işten çıkarıyorlar ve haksız yere işten çıkarmalar çok oluyor diye yazanlar var doğru mu bu

bu belirsizlik erasından çok sıkıldım tk nezdinde olayı zaten çok personelleri var diye bi nebze yumuşatıp anlayabiliyorum ama ajet kısmında hem personel az hem 3 base oldu yaz sezonu için hemde dakika başı yeni uçak indiriyorlar yani şimdiye kadar yedekleri çağırmaları gereken çok nokta olmasına rağmen tık yok ve daha kötüsü alım size bize yok arkadaşlar tecrübeli olup amirlik eğitimlerinde araya kaynaștırılan var ve aynı ajet 2003lü amir alımı yaparken, kktc vatandaşına ayrı alım açarken bi bizim dışarıda kalmamız öyle böyle sinir bozmuyor

bu belirsizlik erasından çok sıkıldım tk nezdinde olayı zaten çok personelleri var diye bi nebze yumuşatıp anlayabiliyorum ama ajet kısmında hem personel az hem 3 base oldu yaz sezonu için hemde dakika başı yeni uçak indiriyorlar yani şimdiye kadar yedekleri çağırmaları gereken çok nokta olmasına rağmen tık yok ve daha kötüsü alım size bize yok arkadaşlar tecrübeli olup amirlik eğitimlerinde araya kaynaștırılan var ve aynı ajet 2003lü amir alımı yaparken, kktc vatandaşına ayrı alım açarken bi bizim dışarıda kalmamız öyle böyle sinir bozmuyor
Her sene ilan açılmasına dört gözle beklerdik ve belli aralıklarla da sürekli açıyorlardı özellikle AJet. Ancak gerçekten bu durgunluk çok sıkıcı herkesin çok fazla emeği var doğal olarak vazgeçmek istemiyoruz. Ama tükendik gerçekten anlam veremiyorum neyi bekliyoruz niye bekliyoruz. Her yerde rekor kar açıklanırken neden alım yapılmasında bu kadar güçlük çekiliyor. Hepimize sabır diliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.