Umut vermek istemem ama Ajet şu an uçuşlarda rekor kırıyor. İga havaalanı aynı şekilde rekor yolcu sayısına ulaşmış. Bunlar olumlu gelişmelerMalum Pegasus tekrar süreçleri devam ettirmeye başladı her hafta uçak alan Ajet sizce ne zaman devam eder sürece ?
Bence hiçbir şirketten bir beklentimiz olmasın artık Binlerce aday boş bir şekilde bekliyoruz ne açıklama var ne de başka bir şey Umudum kalmadı şahsen artık bu gidişle de alım zor olur gibi savaşın duracağı bile yokUmut vermek istemem ama Ajet şu an uçuşlarda rekor kırıyor. İga havaalanı aynı şekilde rekor yolcu sayısına ulaşmış. Bunlar olumlu gelişmeler
Evet ancak alım yapmayan süreci durduran pegasusun da davet atacağını düşünmezdik ancak ben dahil çok kişiye mülakat daveti atıldı. Nötr bir şekilde bekleyip hazırlıklı olmakta fayda varBence hiçbir şirketten bir beklentimiz olmasın artık Binlerce aday boş bir şekilde bekliyoruz ne açıklama var ne de başka bir şey Umudum kalmadı şahsen artık bu gidişle de alım zor olur gibi savaşın duracağı bile yok
Ya sanırım bu şirketle alakalı çünkü Antalya base şirketlerde alım yapıyorlar, birden Pgs de açtı ama daha kurumsal büyük şirketler Ajet ve Tk bu süreçte rekordayken riske girmek istemiyor gibi herhalde işe alim/yedekler ekstra maliyet oldugu için minimumda tutmaya çalışıyor. Asıl low costların bu süreçte açmaması gerektigini düşünürdük ama tam tersi işliyor sanırım beynim yandı artık analiz etmekten bence Sunex ve low cost şirketler alım yapmaya devam ederEvet ancak alım yapmayan süreci durduran pegasusun da davet atacağını düşünmezdik ancak ben dahil çok kişiye mülakat daveti atıldı. Nötr bir şekilde bekleyip hazırlıklı olmakta fayda var
Gerçekten düşünüp fikir üretip ve bağlantı kurmaya çalışmaktan beynim error veriyorYa sanırım bu şirketle alakalı çünkü Antalya base şirketlerde alım yapıyorlar, birden Pgs de açtı ama daha kurumsal büyük şirketler Ajet ve Tk bu süreçte rekordayken riske girmek istemiyor gibi herhalde işe alim/yedekler ekstra maliyet oldugu için minimumda tutmaya çalışıyor. Asıl low costların bu süreçte açmaması gerektigini düşünürdük ama tam tersi işliyor sanırım beynim yandı artık analiz etmekten bence Sunex ve low cost şirketler alım yapmaya devam eder
Başta yedekler sonra de yeni ilan bekleyenler için çok sancılı süreçler oldu hala daha devam ediyor, ben kabin mezunuyum açıkcası sektörden kopmamak adına beklemeye karar vermemiştim ama böyle boş beklemenin bir faydası yok...Gerçekten düşünüp fikir üretip ve bağlantı kurmaya çalışmaktan beynim error veriyordediğiniz gibi ne olacağı hiç belli olmuyor. Sadece çok fazla uçak tk ve ajete teslim edilecek bunlar da umarım ilan olarak geri döner
tek tavsiyem bir yandan kendi hayatımıza devam edip bir yandan sürece hazır olmak. Boş bir şekilde beklemek hayal kırıklığı oluşturuyor
Kesinlikle kendiniz için bir şeyler yapmaya devam edin aynı zamanda bu süreçler için de çabanızı sürdürün ama her şeyi bırakıp beklemek gerçekten doğru değil. Elinizde seçenekleriniz olursa bu sefer beklemek de zor gelmez hayatınızda devam etmiş olur. Özel sektörde tecrübe kazanmanız şu an için size artı oluşturur. Bu yüzden lütfen boş kalmayın.Başta yedekler sonra de yeni ilan bekleyenler için çok sancılı süreçler oldu hala daha devam ediyor, ben kabin mezunuyum açıkcası sektörden kopmamak adına beklemeye karar vermemiştim ama böyle boş beklemenin bir faydası yok...
sürece hazır olup normal hayatımıza devam etmek en iyisi olucak dediğiniz gibi, öbür türlüsü de artık bizim psikolojimizi zorluyor hiçbir sene bu kadar durgunluk yaşamadı yani havacılık sektörü ki yalnız kabin değil tüm süreçler tıkandı.
![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.