Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar ben de bugün mülakattan çıktım maksimum 5 dakika sürmüştür. Beyefendi nin hafif ingiliz aksanı var ve kendisi biraz peltek onun dışında nerden geldin ne okudun kaç yaşındasın istanbul a ilk gelişin mi gibi sorular sordu. Aslında konuşmayı siz yönlendiriyorsunuz, sizin anlattığınız şeylere göre karşınızdaki beyefendi konuşmayı yönlendiriyor ona göre sorular soruyor. Herkese başarılar ☺️
ingilizceden çok elenen var mıydı peki?
başarılarınız daim olsun bu arada. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: alizhi
Merhabalar ben de bugün mülakattan çıktım maksimum 5 dakika sürmüştür. Beyefendi nin hafif ingiliz aksanı var ve kendisi biraz peltek onun dışında nerden geldin ne okudun kaç yaşındasın istanbul a ilk gelişin mi gibi sorular sordu. Aslında konuşmayı siz yönlendiriyorsunuz, sizin anlattığınız şeylere göre karşınızdaki beyefendi konuşmayı yönlendiriyor ona göre sorular soruyor. Ayrıca b-1 b-2 seviyesinde kendi derdinizi anlatacak kadar konuşsanız yeterli hiç zorlamiyor merak etmeyin akıcı bir şekilde konuşmanıza gerek yok. Herkese başarılar ☺️
bilgilendirme için teşekkürler. kurul mülakatın nasıl geçti çok zorladılar mı?

Merhabalar ben de bugün mülakattan çıktım maksimum 5 dakika sürmüştür. Beyefendi nin hafif ingiliz aksanı var ve kendisi biraz peltek onun dışında nerden geldin ne okudun kaç yaşındasın istanbul a ilk gelişin mi gibi sorular sordu. Aslında konuşmayı siz yönlendiriyorsunuz, sizin anlattığınız şeylere göre karşınızdaki beyefendi konuşmayı yönlendiriyor ona göre sorular soruyor. Ayrıca b-1 b-2 seviyesinde kendi derdinizi anlatacak kadar konuşsanız yeterli hiç zorlamiyor merak etmeyin akıcı bir şekilde konuşmanıza gerek yok. Herkese başarılar ☺️
Merhaba, bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim ve umarım süreciniz istediğiniz yönde ve de olumlu olur. Gayet açık bir şekilde yazmışsınız. İçim rahatladı, çok teşekkürler 💖🌸

bilgilendirme için teşekkürler. kurul mülakatın nasıl geçti çok zorladılar mı?
Fena değildi, kurulda da ingilizce gibi konuştuğunuz konulardan sordukları sorular şekilleniyor. Biraz gerici geldi bana çünkü karşınızdaki kişiler sizi pür dikkat dinliyor ve sizin konuştuğunuz konuyla alakalı sorular soruyorlar ki yalan söyleyip söylemediğinizi veya konuya hakim olup olmadığınızı ölçmek için. Ayrıca siz konuşmaya başladığınız andan itibaren mulakatin sonuna kadar not alınıyor. Ne konuştuğunuz çok önemli çünkü devamli sizi test ediyorlar.

Merhaba, bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim ve umarım süreciniz istediğiniz yönde ve de olumlu olur. Gayet açık bir şekilde yazmışsınız. İçim rahatladı, çok teşekkürler 💖🌸
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim darısı başınıza, başarılar ☺️

Kurul mülakatı sonucunun ne zaman belli olacağına dair bir şey söylediler mi ? Ben girdiğimde kimse bir şey demedi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.