Kilom 58’di tabloya uygundu. Boy kilo tablosunu sitede bulabilirsiniz ne yazık ki hatırlamıyorum tam aralığıkilonuz kaçtı endekse uydu mu benim boyum yaklaşık 177-178 civarı kilo 82 uygun olur mu
Kilom 58’di tabloya uygundu. Boy kilo tablosunu sitede bulabilirsiniz ne yazık ki hatırlamıyorum tam aralığıkilonuz kaçtı endekse uydu mu benim boyum yaklaşık 177-178 civarı kilo 82 uygun olur mu
İngilizcede tam olarak neler sordular paylaşabilceğiniz hatırladığınız var mıHerkese merhaba,
Bugün Ajet kabin memurluğu (esb) mülakatına girdim. Mülakat saatimden yaklaşık 1 buçuk saat önce binadaydım, fazlasıyla ayakta bekledim diyebilirim. Önce boy kilo testi yapıldı, boyum beklediğimden kısa ölçüldü ama bana yetti.
Anında İngilizce testine alındım. Günlük konuşma havasında geçti, iibf mezunuyum %100 İngilizce eğitim gördüm, belki de bu yüzden benim için rahat geçti. Kişisel sorular soruldu, sohbet çoğunlukla cv’mle alakalıydı. Yine anında olumlu sonuçlandı.
Sonrasında kurul mülakatı için bekledim. Mülakat ekibi 2 kişiydi. Tamamen Türkçeydi. Mesleğe dair sorular soruldu, biraz da verdiğim yanıtlar diğer soruların başlangıcı oldu. Direkt soruları söylemem uygun olmayabilir ama chat gpt ile biraz çalışmıştım bana yeterli oldu. 1 ay içerisinde dönüş yapılacakmış.
tam 82 olarak yazılmış endeks benim 82.8 civarı olabilir kilom bunda problem yaratırlar mı acabaKilom 58’di tabloya uygundu. Boy kilo tablosunu sitede bulabilirsiniz ne yazık ki hatırlamıyorum tam aralığı
Yaratabilirler, yumuşatma çok yapılmıyortam 82 olarak yazılmış endeks benim 82.8 civarı olabilir kilom bunda problem yaratırlar mı acaba
Nerede yaşadığınız nerede nasıl eğitim gördüğünüz, cvnizde ilgi alanlarınıza neler yazdığınız kısacası bana hep cv ile ilgili şeyler soruldu. Kabin memurluğuyla alakalı bir soru sorulmadı, ama kimisine sorulabiliyor ben hazırlıklı gitmiştim fakat öyle bir soruyla karşılaşmadımİngilizcede tam olarak neler sordular paylaşabilceğiniz hatırladığınız var mı
3yıl zorunlu çalışma şartı varEsb saw geçiş mümkün müdür dilekçe vb…şeylerle bilen varsa paylaşabilir mi
Base değişikliği iş teklifi gelince mi bahsediliyor siz nerden biliyorsunuz tam olarak3yıl zorunlu çalışma şartı var
sözleşmende yazıyor 3 yıl base değiştiremezsiniz diye.Base değişikliği iş teklifi gelince mi bahsediliyor siz nerden biliyorsunuz tam olarak
Herkese merhaba,
Bugün Ajet kabin memurluğu (esb) mülakatına girdim. Mülakat saatimden yaklaşık 1 buçuk saat önce binadaydım, fazlasıyla ayakta bekledim diyebilirim. Önce boy kilo testi yapıldı, boyum beklediğimden kısa ölçüldü ama bana yetti.
Anında İngilizce testine alındım. Günlük konuşma havasında geçti, iibf mezunuyum %100 İngilizce eğitim gördüm, belki de bu yüzden benim için rahat geçti. Kişisel sorular soruldu, sohbet çoğunlukla cv’mle alakalıydı. Yine anında olumlu sonuçlandı.
Sonrasında kurul mülakatı için bekledim. Mülakat ekibi 2 kişiydi. Tamamen Türkçeydi. Mesleğe dair sorular soruldu, biraz da verdiğim yanıtlar diğer soruların başlangıcı oldu. Direkt soruları söylemem uygun olmayabilir ama chat gpt ile biraz çalışmıştım bana yeterli oldu. 1 ay içerisinde dönüş yapılacakmış.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.