Pozisyon veya İlan Adı
AJET Kabin Memurluğu Mülakat Deneyimim
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nbarisb

Üye
3 Ara 2025
43
12
5
Meslek
Kabin
Herkese merhaba,

Bugün Ajet kabin memurluğu (esb) mülakatına girdim. Mülakat saatimden yaklaşık 1 buçuk saat önce binadaydım, fazlasıyla ayakta bekledim diyebilirim. Önce boy kilo testi yapıldı, boyum beklediğimden kısa ölçüldü ama bana yetti.

Anında İngilizce testine alındım. Günlük konuşma havasında geçti, iibf mezunuyum %100 İngilizce eğitim gördüm, belki de bu yüzden benim için rahat geçti. Kişisel sorular soruldu, sohbet çoğunlukla cv’mle alakalıydı. Yine anında olumlu sonuçlandı.

Sonrasında kurul mülakatı için bekledim. Mülakat ekibi 2 kişiydi. Tamamen Türkçeydi. Mesleğe dair sorular soruldu, biraz da verdiğim yanıtlar diğer soruların başlangıcı oldu. Direkt soruları söylemem uygun olmayabilir ama chat gpt ile biraz çalışmıştım bana yeterli oldu. 1 ay içerisinde dönüş yapılacakmış.

• Like
Tepkiler: gunes
Herkese merhaba,

Bugün Ajet kabin memurluğu (esb) mülakatına girdim. Mülakat saatimden yaklaşık 1 buçuk saat önce binadaydım, fazlasıyla ayakta bekledim diyebilirim. Önce boy kilo testi yapıldı, boyum beklediğimden kısa ölçüldü ama bana yetti.

Anında İngilizce testine alındım. Günlük konuşma havasında geçti, iibf mezunuyum %100 İngilizce eğitim gördüm, belki de bu yüzden benim için rahat geçti. Kişisel sorular soruldu, sohbet çoğunlukla cv’mle alakalıydı. Yine anında olumlu sonuçlandı.

Sonrasında kurul mülakatı için bekledim. Mülakat ekibi 2 kişiydi. Tamamen Türkçeydi. Mesleğe dair sorular soruldu, biraz da verdiğim yanıtlar diğer soruların başlangıcı oldu. Direkt soruları söylemem uygun olmayabilir ama chat gpt ile biraz çalışmıştım bana yeterli oldu. 1 ay içerisinde dönüş yapılacakmış.
Bu uzun süre ayakta bekletme mevzusunu birkaç üyemizden daha okudum. Lobi gibi bir yerde ağırlamıyorlar mı?

Herkese merhaba,

ingilizce mülakat kaç dk sürdü

Herkese merhaba,

Merhabalar, öncelikle süreçte başarılar dilerim. Boyunuz kaçtı ve ne kadar eksik ölçüldü acaba bilgi verir misiniz

Bu uzun süre ayakta bekletme mevzusunu birkaç üyemizden daha okudum. Lobi gibi bir yerde ağırlamıyorlar mı?
Mülakat saatine kadar turnikelerden geçirmediler. Tam saatinde içeri aldılar daha sonra dışarıda bekleyen adayları üst kattaki bir toplantı odası gibi bir bekleme alanına aldilar. Oda içerisinde en az 20 tane sandalye vardı herkes oturacak bir yer buldu. Sanırsam bu başlığın sahibi çok erken gitmiş o yüzden ayakta beklemiş.

• Like
Tepkiler: nbarisb ve gunes
Bildiğiniz üzere binaya ilk girildiği zaman kimlik verip kayıt yaptırmak gerekiyor, fakat binaya oldukça erken gittiğim için girişte ayakta bekletildim. Ben binaya girdiğimde girişte ayakta bekleyen yaklaşık 7-8 aday daha vardı. Yani direkt yukarı çıkarmıyorlar, girişte beklemek gerekiyor, orada da oturacak yer yok.

• Like
Tepkiler: gunes
Mülakat saatine kadar turnikelerden geçirmediler. Tam saatinde içeri aldılar daha sonra dışarıda bekleyen adayları üst kattaki bir toplantı odası gibi bir bekleme alanına aldilar. Oda içerisinde en az 20 tane sandalye vardı herkes oturacak bir yer buldu. Sanırsam bu başlığın sahibi çok erken gitmiş o yüzden ayakta beklemiş.
Evet haklısınız. Ama mülakat saatine kadar ayakta bekliyor tüm adaylar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.