Şimdi kayıt ol
Arkadaşlar merhaba, Ajet kabin eğitimlerinin Zeytinburnu FSMV Üniversitesi Topkapı Yerleşkesi'nde olacağı yazıyor. Bildiğim kadarıyla eğitim süreci 6 hafta sürecek (yanlış biliyorsam düzeltin lütfen). Ben İzmir'de yaşıyorum, fakat iş için İstanbul'a taşınacağım. İlk etapta da en azından birkaç ay Tuzla'da oturan kuzenimde kalmayı düşünüyordum; hem de Saw'a yakın olduğu için gayet mantıklı olacaktı. Fakat Zeytinburnu kuzenime bir hayli uzak kalıyor. Bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Eğitim süresince Tuzla-Zeytinburnu istikameti yapılır mı? Bu feasible bir mesafe midir, yoksa İstanbul için dahi uzun ve yıpratıcı denilebilir mi? Eğer öyleyse, şehir dışından gelen arkadaşlar ilk etapta kendi düzenlerini kurana kadar hangi opsiyonları değerlendiriyorlar acaba? Örneğin pansiyonda mı kalıyorlar, tanıdıklarında mı kalıyorlar, oda mı kiralıyorlar vs.
Hem tecrübeli hem de eğitime başlayacak olan arkadaşlar, planlamalarını nasıl yaptılar/yapıyorlar, sizlere danışmak istedim.
Hem tecrübeli hem de eğitime başlayacak olan arkadaşlar, planlamalarını nasıl yaptılar/yapıyorlar, sizlere danışmak istedim.