Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Seren451

Üye
23 Ocak 2026
5
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar AJet Esenboğa kabin memuru ilanı için eğitim bekleyen kaldı mı? Tahmini eğitim ne zaman olur bilginiz var mı?

Ajet esenboğa eğitim tarihini bilmiyorum. Saw için eğitim bekliyorum geri dönüş yapılmadı. En son sağlık evraklarını teslim ettik eğitim tarihini bekleyin dediler bekliyoruz. Caddet iptal olunca acaba bizede derler mi diye düşünmüyor değilim

Esb için bekleyenler saw için alınan gruplarla eğitimine başladı bile esb için eğitim bekleyen kalmamıştır

İki grup esenboğa ve SAW beraber mi eğitim alıyor @sunny
Kaç sınıf olduklarını bilmiyorum ama burda esb için eğitim bekleyen birçok kişinin saw alımları yapılırken esbcilerin eğitim ve konaklaması planlandı ve çoğu eğitimlere girdi her sınıf 20 kişi oluyor zaten saw gruplarıyla aynı zamanda başlayanlarda oldu şuan esb için bekleyen var mıdır bilmiyorum ama zor duruyor sadece saw için bekleyenler var

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.