Pozisyon veya İlan Adı
ajet esb kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

miniko

Üye
1 Ara 2025
11
0
0
Meslek
Kabin
Tecilimin bitmesine 1 sene 3 ay var AJet esb online sınavlarına girdim fakat henüz olumlu olumsuz dönüş almadım. Diğer dönüş alan arkadaşlardan belge istemişler askerlik belgesi de talep edilmiş ben sene sonu zammından dolayı tecil bozup bedelli başvurusu yapmayı düşünüyordum tecil bozup bedelli yatırsam olumlu dönerlerse bedelliden sorun yaşar mıyım bilgisi olan var mı veya bunu sorabileceğim iletişim bilgisi var mı ?

Bedelli askerlige izin veriliyor ben de bu yık sonuna kadar yatıracagım bu yıl yatırdıgım takdırde 2026 nın son ceyreginde askere gidiyorsun

• Like
Tepkiler: inanna
Bedelli askerlige izin veriliyor ben de bu yık sonuna kadar yatıracagım bu yıl yatırdıgım takdırde 2026 nın son ceyreginde askere gidiyorsun
bu durumda tercih listesine aralık kasım ekim şeklinde yazmam gerekiyor sanırım. Eğitim hangi ayda ya da biliyor musunuz? Normalde şubat mart nisan diye ilk aylarda gidip aradan çıkarmayı düşünüyordum

Yazsanda pek fark etmiyor genelde yıl sonuna atıyor bedelli askerlik seçtiğin zaman ekim falan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.