Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu mülakatı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

umut19

Üye
31 Ara 2025
10
1
0
Meslek
Kabin
merhaba bana bugun ajet ten mail geldi ve birkaç belge yuklememı ıstıyorlar. ikametgah belgesini yüklemeden önce aklımda soru işareti oluştu. yuklemeden once danısmak istedim fakat mailime dönmediler henüz.

siz mulakata giderken talep edilen belgelerde ikametgahı nerede gösterdınız acaba?

calıscagımız yeri gösterme sartı varmı yoksa normalde kaldıgımız yerı mi gösterecegiz ?

işe alım süreci olumlu geçtikten sonramı calıscagımız şehire aldırıcagız?

birde boy kilo (erkek) konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi o konudada cok acık bir bilgi vermemişler.

merhaba bana bugun ajet ten mail geldi ve birkaç belge yuklememı ıstıyorlar. ikametgah belgesini yüklemeden önce aklımda soru işareti oluştu. yuklemeden once danısmak istedim fakat mailime dönmediler henüz.

siz mulakata giderken talep edilen belgelerde ikametgahı nerede gösterdınız acaba?

calıscagımız yeri gösterme sartı varmı yoksa normalde kaldıgımız yerı mi gösterecegiz ?

işe alım süreci olumlu geçtikten sonramı calıscagımız şehire aldırıcagız?

birde boy kilo (erkek) konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi o konudada cok acık bir bilgi vermemişler.
Çalışacağınız yeri ikamet olarak gösterme şartı yok. O konuda sorun yaşamazsınız. Boy-kilo kriteri için ilgili tablo aşağıdaki gibidir. Sürecinizde başarılar dilerim.

1767198386849.webp

Gerekli tüm belgeleri e devletten çıkarabiliyorsun kafanı karıştırmana gerek yok. kafanı yoracağın tek konu boyuna oranla kilon boyuna oranla +5kg fazlan -5kg eksiğin olabilir maximum bu kadar

Hayır ama biliyorum forumu takip ettikce anlarsınız boy da aynı şekilde 169.7ydim 170 e yuvarladılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.