Pozisyon veya İlan Adı
Ajet Esb Base Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

iremu1619

Üye
24 Ara 2025
5
1
0
Meslek
İdari
Merhaba , 1-5 aralık tarihinde yapılan online sınavlara girdim ama hala bir dönüş olmadı. ne zaman dönüş olur?

Onceki sefer girdiğimde ayni sey bana da oldu çünkü şirket herhangi bir sekilde açıklama yapmıyor yoğunluk olmasin diye grup grup ayırıyor online ingilizce sinavi cok iyi gecen birini durduk yere elemezler yeterli kontenjan oldu diye benim de bütün mülakatlar bittikten sonra geldi mulakat daveti en son parti bendim

• Like
Tepkiler: yyyenkyyy
Bende bekliyorum hala bir geri dönüş alamadım mail attım ona da dönüş yapmadılar artık umudumu kesmiştim

Banada dönüş olmadı geçen hafta cuma günü mail atmıştım durumla ilgili süreçlerin devam ettiğini olumlu olumsuz dönüş yapacaklarını belirttiler umarım en kısa zamanda bizede dönüş yaparlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.