Pozisyon veya İlan Adı
Ajet dönüş
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

morticia

Üye
21 Ağu 2025
76
30
5
Meslek
Kabin
Başvurudaki tüm kriterleri sağlamama rağmen bir ya da birden fazla kriteri sağlamadığınız için olumlu dönüş yapılmadı tarzında mail aldım. Tekrar baktım aceleyle neyi yanlış yazdım diye ama her şey uygun görünüyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu çünkü daha önce sınava katılmıştım süreci de biliyorum ilk defa yaşadım bu tarz bir şeyi.

Başvurudaki tüm kriterleri sağlamama rağmen bir ya da birden fazla kriteri sağlamadığınız için olumlu dönüş yapılmadı tarzında mail aldım. Tekrar baktım aceleyle neyi yanlış yazdım diye ama her şey uygun görünüyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu çünkü daha önce sınava katılmıştım süreci de biliyorum ilk defa yaşadım bu tarz bir şeyi.
aynı durumdan ben de muzdarip oldum. bütün kriterleri karşılıyorum ama olumsuz dönüt aldım. hangi kriterleri karşılamadığıma dair bir mail attım ancak dönüş olmadı.

aynı durumdan ben de muzdarip oldum. bütün kriterleri karşılıyorum ama olumsuz dönüt aldım. hangi kriterleri karşılamadığıma dair bir mail attım ancak dönüş olmadı.
Ben de aynı şekilde yazdım gerçekten merak ettim kiloma baktım boyuma adli kayda ne cevap verdiğime falan her şeye baktım çünkü bir yandan da korktum aynı şeyi Thy de de yaşarsam diye sınava girip denemek istiyordum kendimi ama çok garip geldi bu mail.

Ben de aynı şekilde yazdım gerçekten merak ettim kiloma baktım boyuma adli kayda ne cevap verdiğime falan her şeye baktım çünkü bir yandan da korktum aynı şeyi Thy de de yaşarsam diye sınava girip denemek istiyordum kendimi ama çok garip geldi bu mail.
eğer cevaplarlarsa burdan yazar mısınız? gerçekten merak ediyorum neden elemiş olabileceklerini.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.