Hocam merhaba. İyi bayramlar öncelikle. Birkaç sorum vardı cevaplarsanız çok sevinirimAJET Dispeçer alımı kapsamında ingilizce, genel yetenek, kişilik envanteri aşamalarını tamamladım. Dün (06.03.2026) online kurul mülakat daveti aldım. Daha önce dispeçer online kurul mülakatına giren, neler soruluyor, nasıl geçiyor bilen var mıdır?
Benim daha önce havacilik tecrubem yok. 31 yaşındayım. Dispeçlik için egitim almak istiyorum. Yds sınavindan gecen ay 51 puan aldım. Egitim için ön şartlardan biriydi biliyorsunuz. İngilizcem sınava yönelik hazırlandıgım için kagit uzerinde b1 diyebilirim. Ama konuşma olarak cok kötüyüm. Zira dedigim gibi sinava yonelik hazirlanmistim. Bu durum egitime basladiktan sonra lisansi almama büyük engel teşkil edermi ( egitim süresince ingilizce öğrenmeye devam edecegim). Eğer lisansi alirsam iş başvurularinda ingilizce sözlü ve yazılı mülakatı gecebilmem icin ingilizcemi egitim süresi boyunca nasıl ne sekilde geliştirebilirim ki o aşamayıda geçebileyim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Bana sosyal medya yada iletişim numaranızı verebilirseniz aslında size daha iyi kendimi ifade edebilirim. Zira kafamda cok detay sorular var ama burada sağlıklı olmuyor. Saygılar