Ben 0.3cm kısa çıktım direk yolladılar kolay gelsinSelamlar, Ajet veya THY boy ölçümünde 0.1 0.2mlik farklarda esneme yapıldığını gören duyan var mı acabaEvde 170 ölçmüştüm, hastanede 3 kez ölçüldüm sırasıyla 170, 169.8, 169.8 çıktım. Esneme ile kapanabilir diye düşünüyorum ama gitmeyebilirim bu sebeple.
Selamlar, Ajet veya THY boy ölçümünde 0.1 0.2mlik farklarda esneme yapıldığını gören duyan var mı acabaEvde 170 ölçmüştüm, hastanede 3 kez ölçüldüm sırasıyla 170, 169.8, 169.8 çıktım. Esneme ile kapanabilir diye düşünüyorum ama gitmeyebilirim bu sebeple.
1.68 boyum ama 1.66 çıktı onların ölçümünde.Esneme yapabilirler mi bilmiyorum ama şansınızı denemenizden yanayım.Başarılar dilerim sürecinizde![]()
Benim evde sabah saatinde çorapsız aldığım ölçü ile Ajet ölçümünde yapılan ölçü tamamen aynıydı, gidip denemekte fayda var. Eksik ölçüyor diyenler yanlış ölçüm yapıyordur.Selamlar, Ajet veya THY boy ölçümünde 0.1 0.2mlik farklarda esneme yapıldığını gören duyan var mı acabaEvde 170 ölçmüştüm, hastanede 3 kez ölçüldüm sırasıyla 170, 169.8, 169.8 çıktım. Esneme ile kapanabilir diye düşünüyorum ama gitmeyebilirim bu sebeple.
Gecmis olsun bende Pegasustan 0.1 cm ile elendim maalesefBen 0.3cm kısa çıktım direk yolladılar kolay gelsin
Ayıp gerçekten ya... Işi yaparken zaten topuklu giyiyor olacağız mülakata bile almadan elemek çok saçma geliyor bana, 6 saat yol gittim ben bunun içinGecmis olsun bende Pegasustan 0.1 cm ile elendim maalesef
Ayıp gerçekten ya... Işi yaparken zaten topuklu giyiyor olacağız mülakata bile almadan elemek çok saçma geliyor bana, 6 saat yol gittim ben bunun için
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.