Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

chenoles

Üye
19 Nis 2024
5
1
0
Selamlar, Ajet veya THY boy ölçümünde 0.1 0.2mlik farklarda esneme yapıldığını gören duyan var mı acaba :D Evde 170 ölçmüştüm, hastanede 3 kez ölçüldüm sırasıyla 170, 169.8, 169.8 çıktım. Esneme ile kapanabilir diye düşünüyorum ama gitmeyebilirim bu sebeple.

Ben kilodan dolayı pazartesi mülakatıma katılmadım 1 kilo fazlam vardı boyu da eksik ölçüyor diyolardı zaten katılmadım uzaktan geleceksen bence zorlama.

• Like
Tepkiler: chenolesx
Selamlar, Ajet veya THY boy ölçümünde 0.1 0.2mlik farklarda esneme yapıldığını gören duyan var mı acaba :D Evde 170 ölçmüştüm, hastanede 3 kez ölçüldüm sırasıyla 170, 169.8, 169.8 çıktım. Esneme ile kapanabilir diye düşünüyorum ama gitmeyebilirim bu sebeple.
Ben 0.3cm kısa çıktım direk yolladılar kolay gelsin

• Like

1.68 boyum ama 1.66 çıktı onların ölçümünde.Esneme yapabilirler mi bilmiyorum ama şansınızı denemenizden yanayım.Başarılar dilerim sürecinizde🙏

• Like
Benim evde sabah saatinde çorapsız aldığım ölçü ile Ajet ölçümünde yapılan ölçü tamamen aynıydı, gidip denemekte fayda var. Eksik ölçüyor diyenler yanlış ölçüm yapıyordur.

• Like
Ayıp gerçekten ya... Işi yaparken zaten topuklu giyiyor olacağız mülakata bile almadan elemek çok saçma geliyor bana, 6 saat yol gittim ben bunun için

Ajette mi böyle bir durum yaşadınız?
Ben 160 boyundayım. Ama herkes bir iki cm eksik çıkıyor diyor. Tolerans gösterilmiyor mu ?

pek fazla tolerans gösterilmiyor ben boy ölçümüne girdiğimde yanımda bir aday daha vardı önce onu ölçtüler 159cm çıktı elendi bu yüzden 🙏🏻ve eksik ölçtüğünü düşünüyorum çünkü daha önce boyumu ölçtürdüğümde 166cm çıkmıştım mülakatta 164.9 cm çıktım böyle ihtimallere de hazırlıklı olun ha benim boyum yeterliydi tabi kadın adaylar için

Genelde evde ölçüldüğünde %1-2 hata payı oluyor ve insanlar hep boyunu 1-2 cm uzun söylüyor. Aktif olarak görev alan ve kabin memuru mülakatına girmiş arkadaşlarımın hepsi boylarının %100 doğru ölçüldüğünü söylüyorlar. Kısacası siz el ile ölçtüğünüzde hata payını da göz önünde bulundurun ve boyunuzdan 1-2 cm eksiltin ki oradaki makineyle aynı olsun. Ek olarak normalde THY'de birkaç kere daha ölçüp siz bi esneme yapın gelin gibi 3-5dk süre verdikleri oluyor ama yüksek ihtimal yoğunluktan kaynaklı AJET'te şu an maalesef durum böyle değil en ufak santimler bile sizi eliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.