Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Melomelomm

Üye
18 Nis 2025
56
19
5
Merhabalar. Ankara’da yaşıyorum ve bir süredir Ajet’in Ankara base ilanı açmasını bekliyordum. Ajet’in Ankara base için sunduğu imkanları bilen arkadaşlarımız cevap yazarsa çok mutlu olurum. Şehrin her noktasına servis imkanı sunduğunu biliyorum. Bir dönem Ankara base için İstanbul’a eğitime gelenlere konaklama imkanı sunuyordu bu hala geçerli mi? Maaş olarak ortalama ücretlendirme nedir?

AJET Ankara tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 Kasım'da başvurumu yaptım. Herkese başvuru yaptıktan ne kadar bir süre sonra AJET'ten mail geldi ?

AJET Ankara tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 Kasım'da başvurumu yaptım. Herkese başvuru yaptıktan ne kadar bir süre sonra AJET'ten mail geldi ?
mailler genellikle ilan kapanınca geliyor ilan kapandıktan sonra ki gün geldiğini biliyorum şahit oldum

@Melomelomm Konaklama artık sağlanıyor mu emin değilim; ancak maaş konusunda şunu söyleyebilirim:
İlk 6 ay temel maaş çok yüksek değil, fakat uçuş primleri ve diğer ek ödemelerle birlikte biraz daha toparlıyor diyebilirim.
Ayrıca Ankara’da yaşıyorsun bu durum senin için avantaj dışarıdan gelenlere kıyasla yaşam maliyetlerin daha düşük oluyor tabi ailenle yaşıyorsan

@Melomelomm Konaklama artık sağlanıyor mu emin değilim; ancak maaş konusunda şunu söyleyebilirim:
İlk 6 ay temel maaş çok yüksek değil, fakat uçuş primleri ve diğer ek ödemelerle birlikte biraz daha toparlıyor diyebilirim.
Ayrıca Ankara’da yaşıyorsun bu durum senin için avantaj dışarıdan gelenlere kıyasla yaşam maliyetlerin daha düşük oluyor tabi ailenle yaşıyorsan
Çok teşekkür ederim. Evet haklısınız. 6 ay sonra bir artış oluyor mu? Temel maaş için 60 demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.