Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sunny

Üye
21 Eyl 2025
226
139
5
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
arkadaşlar merhaba aranızdan en son airanka tecrübesiz ilanından dönüş bekleyip bir haber alan var mı? bildiğim kadarıyla yedekte bekletilenler vardı

arkadaşlar merhaba aranızdan en son airanka tecrübesiz ilanından dönüş bekleyip bir haber alan var mı? bildiğim kadarıyla yedekte bekletilenler vardı
tecrübesiz olarak ihtiyaç halinde sınıf açılacağı bilgisi iletildi tarafıma ,siz bir dönüş aldınız mı?

tecrübesiz olarak ihtiyaç halinde sınıf açılacağı bilgisi iletildi tarafıma ,siz bir dönüş aldınız mı?
Sanırım 1-2 sınıf açılacak önümüzdeki günlerde sertifikanız varsa yakında dönebilirler diye düşünüyorum, kapalı alım olmuş bugün anlaşmalı üniversiteden eğer sizlerede bir dönüş olursa haber verebilir misiniz

Sanırım 1-2 sınıf açılacak önümüzdeki günlerde sertifikanız varsa yakında dönebilirler diye düşünüyorum, kapalı alım olmuş bugün anlaşmalı üniversiteden eğer sizlerede bir dönüş olursa haber verebilir misiniz
Kapalı alım oldu alım yapıldığı sırada şahit olmuştum zaten,bir üniversite ile anlaşılmıştı.sizin sertifikanız var mı yedekte misiniz ?

Kapalı alım oldu alım yapıldığı sırada şahit olmuştum zaten,bir üniversite ile anlaşılmıştı.sizin sertifikanız var mı yedekte
Initial açmayacakları gerekçesiyle banada ihtiyaç halinde açılacağı söylendi

Bana da ilk önceliğin sertifikalı sınıf olduğu söylendi,sizde benim gibi sertifikaya sahip değilsiniz o zaman
Sanırım burdan dönüş alana kadar başka bir havayoluna girmemiz daha olası duruyor hocam hayırlısı olsun şu durgunluk bi bitsin artık

Sanırım burdan dönüş alana kadar başka bir havayoluna girmemiz daha olası duruyor hocam hayırlısı olsun şu durgunluk bi bitsin artık
Bu arada 1-2 sınıf açılacağı bilgisine nasıl ulaşmıştınız?en son 1 ay önce bir sertifikalı sınıf açılmıştı benim bildiğim

Bu arada 1-2 sınıf açılacağı bilgisine nasıl ulaşmıştınız?en son 1 ay önce bir sertifikalı sınıf açılmıştı benim bildiğim
geçtiğimiz haftalarda katıldığım bir etkinlikte bazı ekiplerini ve bir uçağı wetlease verdikleri konuşuluyordu bugün tekrar dışa kapalı alım yapıldı onlarla birlikte açılması olası

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.