Pozisyon veya İlan Adı
AİR ANKA İNG SINAVI ( KABIN)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba ben bugün kurul mülakatına girdim sonuç olumlu oldu direk yarından sonrası için Antalya’ya eğitime gitmemi istediler evrak yüklemesi yapacağım onları hazırlamam gerek iki gün içinde
rica etsem sürecinizi bizimle paylaşabilir misiniz mülakatta neler soruldu işleyiş nasıldı eğer anlatabilirseniz çok mutlu olurum

rica etsem sürecinizi bizimle paylaşabilir misiniz mülakatta neler soruldu işleyiş nasıldı eğer anlatabilirseniz çok mutlu olurum
Merhaba ben bugün kurul mülakatına girdim sonuç olumlu oldu direk yarından sonrası için Antalya’ya eğitime gitmemi istediler evrak yüklemesi yapacağım onları hazırlamam gerek iki gün içinde
Acaba sertifikasızlar için alım var mı

Tabi neden bu şirketi istediğimi sordu ve neden diğer şirketten ayrıldıgımı sordu iş tecrübelerimi sordu biraz İngilizce birkaç soru sordu nasıl İngilizce öğrendiğimi ne seviyede olduğumu taşınmak için hazır olup olmadığımı şirkete ne katabilirim ve şirket operasyonu hakkında neler bildiğim gibi konular ele alındı stres yapmanıza gerek yok çok rahat ilerliyor

• Love
Tepkiler: sunny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.