Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ne yazik ki hala bir donus yok once ki forumlarda da dedigim gibi buyuk ihtimalle donus olmayacak olumsuz oldugu icin donus yapilmiyormus
Bana olumlu dönüş yapıldı sınav sonucu fakat daha sonrası için dönüş alamadım,acaba sınıf ile alakalı bir durum olabilir mi?

Bana olumlu dönüş yapıldı sınav sonucu fakat daha sonrası için dönüş alamadım,acaba sınıf ile alakalı bir durum olabilir mi?
Nasil bir donus yapildi acaba?Mailde zaten her sey belirtilir surec devam ediyorsa sirada ki sureci mail de acikca soyler. Bana bir donus olmadi olmayacak da gibi.Ayrica siniftan kastiniz nedir?

Nasil bir donus yapildi acaba?Mailde zaten her sey belirtilir surec devam ediyorsa sirada ki sureci mail de acikca soyler. Bana bir donus olmadi olmayacak da gibi.Ayrica siniftan kastiniz nedir?
zaten acikliga kavuşmayan kısım orası sıradaki süreç için bir beyan yok,sınıftan kastım da sertifikasız sınıf,bunun için belli bir aday olması gerekiyor belki ondan mütevellit olduğunu düşünüyorum,umutsuzluğa kapılmayın beklemeye devam edin bence

zaten acikliga kavuşmayan kısım orası sıradaki süreç için bir beyan yok,sınıftan kastım da sertifikasız sınıf,bunun için belli bir aday olması gerekiyor belki ondan mütevellit olduğunu düşünüyorum,umutsuzluğa kapılmayın beklemeye devam edin bence
Aslinda biraz ilginc bir ilerleyis sirada ki surecle alakali bilgi verilmemesi falan.Belki de dogru soyluyor olabilirsiniz yeterli kisi sayisini bekliyor olabilirler.Ben bir mail atmistim durumla alakali bilgi alabilir miyim diye ona da donus alamadim,ayrica moral icin sag olun :) umarim sizin onunuz aciktir gelismwlerden haberdar edin

Aslinda biraz ilginc bir ilerleyis sirada ki surecle alakali bilgi verilmemesi falan.Belki de dogru soyluyor olabilirsiniz yeterli kisi sayisini bekliyor olabilirler.Ben bir mail atmistim durumla alakali bilgi alabilir miyim diye ona da donus alamadim,ayrica moral icin sag olun :) umarim sizin onunuz aciktir gelismwlerden haberdar edin
umarım dilediğimiz gibi olur ve tecrübesiz sınıf açılır,sizin içinde en iyisini diliyorum umuyorum ki aynı sınıfta oluruz 🫶🏻gelişmeleri haberdar edeceğim

• Like
Tepkiler: Jessroj
Umarim acilir ve ayni sinifta oluruz.Heyecanla bekliyorum
dediğim gibi müsaitlik durumuna göreymis,sınıf açmaya karar verirlerse geri dönüş yaparlar sertifikasızolarak,bizim sınıf için kesin bir durum söz konusu değil ne yazık ki bunu anlıyorum

• Like
Tepkiler: Jessroj

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.