Selam tekrardan,bir güncelleme var mi sizde ?Hayir testte cok zorlanmadim onunla alakasi yok bence bilgilere de sertifikasi olan bir ve egitime baslayan bir kizdan ulastim kendisi soyledi
Selam tekrardan,bir güncelleme var mi sizde ?Hayir testte cok zorlanmadim onunla alakasi yok bence bilgilere de sertifikasi olan bir ve egitime baslayan bir kizdan ulastim kendisi soyledi
Ne yazik ki hala bir donus yok once ki forumlarda da dedigim gibi buyuk ihtimalle donus olmayacak olumsuz oldugu icin donus yapilmiyormusSelam tekrardan,bir güncelleme var mi sizde ?
Bana olumlu dönüş yapıldı sınav sonucu fakat daha sonrası için dönüş alamadım,acaba sınıf ile alakalı bir durum olabilir mi?Ne yazik ki hala bir donus yok once ki forumlarda da dedigim gibi buyuk ihtimalle donus olmayacak olumsuz oldugu icin donus yapilmiyormus
Nasil bir donus yapildi acaba?Mailde zaten her sey belirtilir surec devam ediyorsa sirada ki sureci mail de acikca soyler. Bana bir donus olmadi olmayacak da gibi.Ayrica siniftan kastiniz nedir?Bana olumlu dönüş yapıldı sınav sonucu fakat daha sonrası için dönüş alamadım,acaba sınıf ile alakalı bir durum olabilir mi?
Ve seyi merak ediyorum ne zaman donus yapildi bugun mu?Bana olumlu dönüş yapıldı sınav sonucu fakat daha sonrası için dönüş alamadım,acaba sınıf ile alakalı bir durum olabilir mi?
zaten acikliga kavuşmayan kısım orası sıradaki süreç için bir beyan yok,sınıftan kastım da sertifikasız sınıf,bunun için belli bir aday olması gerekiyor belki ondan mütevellit olduğunu düşünüyorum,umutsuzluğa kapılmayın beklemeye devam edin benceNasil bir donus yapildi acaba?Mailde zaten her sey belirtilir surec devam ediyorsa sirada ki sureci mail de acikca soyler. Bana bir donus olmadi olmayacak da gibi.Ayrica siniftan kastiniz nedir?
Aslinda biraz ilginc bir ilerleyis sirada ki surecle alakali bilgi verilmemesi falan.Belki de dogru soyluyor olabilirsiniz yeterli kisi sayisini bekliyor olabilirler.Ben bir mail atmistim durumla alakali bilgi alabilir miyim diye ona da donus alamadim,ayrica moral icin sag olunzaten acikliga kavuşmayan kısım orası sıradaki süreç için bir beyan yok,sınıftan kastım da sertifikasız sınıf,bunun için belli bir aday olması gerekiyor belki ondan mütevellit olduğunu düşünüyorum,umutsuzluğa kapılmayın beklemeye devam edin bence
umarım dilediğimiz gibi olur ve tecrübesiz sınıf açılır,sizin içinde en iyisini diliyorum umuyorum ki aynı sınıfta oluruzAslinda biraz ilginc bir ilerleyis sirada ki surecle alakali bilgi verilmemesi falan.Belki de dogru soyluyor olabilirsiniz yeterli kisi sayisini bekliyor olabilirler.Ben bir mail atmistim durumla alakali bilgi alabilir miyim diye ona da donus alamadim,ayrica moral icin sag olunumarim sizin onunuz aciktir gelismwlerden haberdar edin
Umarim acilir ve ayni sinifta oluruz.Heyecanla bekliyorumumarım dilediğimiz gibi olur ve tecrübesiz sınıf açılır,sizin içinde en iyisini diliyorum umuyorum ki aynı sınıfta oluruzgelişmeleri haberdar edeceğim
dediğim gibi müsaitlik durumuna göreymis,sınıf açmaya karar verirlerse geri dönüş yaparlar sertifikasızolarak,bizim sınıf için kesin bir durum söz konusu değil ne yazık ki bunu anlıyorumUmarim acilir ve ayni sinifta oluruz.Heyecanla bekliyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.