Ortalama: 3,5/5
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere Ajet ESB (Ankara) Base tecrübesiz kabin memurluğu sürecimden bahsetmek istiyorum. Süreç, başvuru tarihinden itibaren şu şekilde ilerledi:
Süreç Takvimi:
Sizlere Ajet ESB (Ankara) Base tecrübesiz kabin memurluğu sürecimden bahsetmek istiyorum. Süreç, başvuru tarihinden itibaren şu şekilde ilerledi:
Süreç Takvimi:
- 19 Kasım: İlana başvurdum.
- 30 Kasım: Sınav maili aldım (Süreç oldukça hızlı ilerledi).
- 3 Aralık: İngilizce, Genel Yetenek ve Envanter testlerini tamamladım.
- 5 Aralık: Mülakat daveti aldım.
- 16 Aralık: Mülakat tarihini seçtim ve katılım sağladım.
Buraya kadar her şey çok güzel ve sistematik ilerledi. Şirketin bu alandaki düzeni gerçekten başarılıydı.
Mülakat Aşamaları:
Mülakat günü süreç üç aşamadan oluşuyor. Her bir aşamayı olumlu tamamlarsanız bir sonrakine geçiyorsunuz:
Mülakat Aşamaları:
Mülakat günü süreç üç aşamadan oluşuyor. Her bir aşamayı olumlu tamamlarsanız bir sonrakine geçiyorsunuz:
- Boy-Kilo Ölçümü
- İngilizce Mülakat
- Kurul Mülakatı
En son kurula girdiğinizde, size bir ay içinde dönüş yapılacağı belirtiliyor.
Kişisel Deneyimim ve Sonuç:
Benim açımdan süreç çok güzel geçmişti. Mülakatlarda herkes o kadar kibar ve ilgiliydi ki epey umutlanmıştım. Her şey çok sistemliydi, emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Ancak sonuç beklediğim gibi olmadı:
Kişisel Deneyimim ve Sonuç:
Benim açımdan süreç çok güzel geçmişti. Mülakatlarda herkes o kadar kibar ve ilgiliydi ki epey umutlanmıştım. Her şey çok sistemliydi, emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Ancak sonuç beklediğim gibi olmadı:
- Mülakat günümdem iki hafta sonra çevremde olumlu dönüşler başladı fakat ben herhangi bir mail almadım.
- Beklemeye devam ettim ve bu hafta tekrar bir gruba olumlu dönüş yapıldı. Bu aşamadan sonra sonucun olumsuz olacağını anlamıştım.
- Tam olarak bu sabah (Mülakattan 37 gün sonra) olumsuz dönüş aldım.
Herhangi bir sebep belirtilmeden toplu bir olumsuz dönüş yapıldı. Açıkçası neye göre elendiğimiz belli olmadığı için bu durum biraz kırıcı oldu.
Özetle, mülakata katıldıktan 37 gün sonra sürecim olumsuz olarak sonuçlandı ve bitti. İlk mülakat deneyimimdi, sağlık olsun. Şansımı farklı hava yollarında deneyeceğim.
Süreci merak eden arkadaşlara yardımcı olması ve biraz da üzüntümü yazarak hafifletmek amacıyla paylaşmak istedim. Herkese başarılar dilerim.
Özetle, mülakata katıldıktan 37 gün sonra sürecim olumsuz olarak sonuçlandı ve bitti. İlk mülakat deneyimimdi, sağlık olsun. Şansımı farklı hava yollarında deneyeceğim.
Süreci merak eden arkadaşlara yardımcı olması ve biraz da üzüntümü yazarak hafifletmek amacıyla paylaşmak istedim. Herkese başarılar dilerim.
Oyla
0