Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
AJet Hava Yolları
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Güncel Durum
Sürecimle alakalı herhangi bir geri bildirim verilmedi.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
1 Ara 2025
İletişim
5.00 yıldız
Süre / Hız
5.00 yıldız
Geri Bildirim
5.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
5.00 yıldız
Kurumsal İmaj
5.00 yıldız
Bireyselleştirme
5.00 yıldız
Şeffaflık
5.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
5.00 yıldız

selincpr

Üye
1 Kas 2025
23
22
0
Meslek
Kabin
Ortalama: 5/5
merhaba arkadaşlar ben 7 ocakta mülakata girdim, öncelikle benim gibi uçakla gelecekler için sabiha gökçenden metro ile maltepeye geçtim 6. metro çıkışından çıkınca zaten konum yürüme mesafesindeydi. Mülakata gelirsek, benimki 15.00daydı öncesinde bir form doldurduk ve ziyaretçi kartı verildi sonra bizi içeri aldılar. Hemen boy kilo ölçümü yapıldı ve boy kilodan geçenler ing mülakata alındı. İng mülakat sohbet havasında geçiyor ve 5 dakika sürüyor cvden de bazı sorular soruldu gerilecek bir ortam yoktu herkes gayet samimiydi. Ordan olumlu sonuçlanırsa kurul mülakatı için bekleniyor ve sırayla çağırılıyorsunuz. Kurul mülakatında da cv bakarak sorular soruluyor genelde ben normalde çok heyecanlı olmama rağmen hiç gerilmedim heyecanlanmadım çünkü herkes size çok yardımcı oluyor ve bence her şey tıkır tıkır işliyor. Hepsi toplamda 1 saat falan sürdü benim. Başka sorularınız olursa seve seve yanıtlarım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
Kabin memuru veya yer hostesligi alımları için başvuruda bulunmak istiyorum belgem hazır

Ortalama: 5/5
merhaba arkadaşlar ben 7 ocakta mülakata girdim, öncelikle benim gibi uçakla gelecekler için sabiha gökçenden metro ile maltepeye geçtim 6. metro çıkışından çıkınca zaten konum yürüme mesafesindeydi. Mülakata gelirsek, benimki 15.00daydı öncesinde bir form doldurduk ve ziyaretçi kartı verildi sonra bizi içeri aldılar. Hemen boy kilo ölçümü yapıldı ve boy kilodan geçenler ing mülakata alındı. İng mülakat sohbet havasında geçiyor ve 5 dakika sürüyor cvden de bazı sorular soruldu gerilecek bir ortam yoktu herkes gayet samimiydi. Ordan olumlu sonuçlanırsa kurul mülakatı için bekleniyor ve sırayla çağırılıyorsunuz. Kurul mülakatında da cv bakarak sorular soruluyor genelde ben normalde çok heyecanlı olmama rağmen hiç gerilmedim heyecanlanmadım çünkü herkes size çok yardımcı oluyor ve bence her şey tıkır tıkır işliyor. Hepsi toplamda 1 saat falan sürdü benim. Başka sorularınız olursa seve seve yanıtlarım

aday-havapersonel-com-v1.gif
Peki boy kilo esnasinda yara izine baktılar mı baktıylarsa elenen oldu mu çok fetaylı baktılar mı. Mesela THY mülakatında üstümüzdekileri çıkarttırıp straplez bişe giydirip incelemişlerdi.

Peki boy kilo esnasinda yara izine baktılar mı baktıylarsa elenen oldu mu çok fetaylı baktılar mı. Mesela THY mülakatında üstümüzdekileri çıkarttırıp straplez bişe giydirip incelemişlerdi.
yok burda sadece boy ve kilo bakıldı yara izi kontrolünden biz sorumlu degiliz dendi, yara izi vs olan olursa ilerde sıkıntı cıkabilirmis galiba simdiden soylenmesi gerekiyormus

Merhabalar umarım olumlu sonuç alırsınız :) bende biraz geriliyorum bu benim ilk deneyimim olacak İngilizce ne sordular peki kaç tane soruyorlar ve size mesela ne sordular örneğin bir kilo eksikte sorun yaratıyorlar mı
merhaba , ben 22 aralıkta boy kilo ölçümünde 100 gram ile olumsuz yanıtını aldım , neyse ki kemerimi kravatımı da çıkarınca boy kilo endeksinden olumlu yanıt aldım . Diyeceğim o ki boy kilo raporunuz bir sonraki yöneticiye gidiyor ve kontrol ettiğinde uymuyorsa sürece devam etmiyorsunuz kesinlikle

• Like
Tepkiler: asya00

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.