Pozisyon veya İlan Adı
İkram
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İstanbul içi bıraz cacık reis Antalya olsa sezon falan hani sezon geldi mayısta adam lazım diye bi abanma oluyo alımda falan da İstanbul sürekli uçuş olduğu için bi anda abanma sezon geldi arttı şeyi yok hetalde ona göre ayarla oendını başka yerde çalış olmadı ses gelirse çıkar geçersin yine de sen biliyon
Bakıyorum zaten bekleme lüksümde yok artık iş aramaya başladım hakkımızda hayırlısı artık

İstanbulday bende wp den yazdım aradım ve mail attım hiçbir şekilde dönüş alamamıştım.

Siz evrak verdiniz mi
Yok Antalya’da süreçler çok farklı mülakat sonra olumlu mesajı olumsuz sa zaten mesaj atmıyorlar direk sessiz elenşyosun burası sezonluk aşırı yoğun olduğu için mesela ayarlıyorlar listeleri havuzdan 150 kişi varsa 100 adam lazımsa 130 135 kişiyi falan ararlar fire vermesinden dolayı çünkü herkes çok bekleyemez başka yere gittim falan saglık raporu geçemeyenler yani velhasıl kelam iş yoğunlaşacağı zaman arıyorlar evrak listesi atıyorlar bugün attıysa 3 4 mayısda getir diyorlar ona göre kartı falan çıkarıp başlıyorlar yani telefon geldi mi zaten sezon iş arttı o yüzden arıyorlar hemen evrak ayarla götür giriş + başlama İstanbul hetalde sürekli dondugu için alımları farklı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.