Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

dem2r

Üye
25 Ara 2025
24
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar bugün boydan elenen vardı esneme yapıp geri ölçüldü. O arkadaş geçti mi?

Boy kilo ölçümü pegasusta tam olarak nasıl yapılıyor acaba cevaplarsanız sevinirim
Boy icin direkt duvarda olan metreye yaslaniyorsun cetvelle boyunu ik ölçüyor elektronik bir sistem değil ama ayaklarini yere basip basmadigina dikkat ediyorlar, ben 172yim ama 170 cikti, kilo da klasik elektronik baskül ile ölçülüyor fazla olcmuyor ama Antalya öyleydi istanbuldan emin degilim

Boy kilo ölçümü pegasusta tam olarak nasıl yapılıyor acaba cevaplarsanız sevinirim
Boy kilo ölçümü için grup grup çağırıyorlar. Bu cihazı her ay kalibre ediyorlar doğru ölçüm için. Kilomu doğru ölçtü lakin boydan 1.5 cm eksik ölçüldüğümü düşünüyorum.

Boy icin direkt duvarda olan metreye yaslaniyorsun cetvelle boyunu ik ölçüyor elektronik bir sistem değil ama ayaklarini yere basip basmadigina dikkat ediyorlar, ben 172yim ama 170 cikti, kilo da klasik elektronik baskül ile ölçülüyor fazla olcmuyor ama Antalya öyleydi istanbuldan emin degilim
Teni gösteren çorap çıkarılıyor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.