Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende ayın 19 teslim ettim beklemedeyım arıcam bugün bende herkes gıbı evrak tesliminden sonra iş başı verırler diye düşünüyB

Bende ayın 19 teslim ettim beklemedeyım arıcam bugün bende herkes gıbı evrak tesliminden sonra iş başı verırler diye düşünüyordum
2 defa evrak vermiştim ikisinde de teslim ederken servis güzergahlarını ve saatini size bildireceğiz demişlerdi.
Umarım bekleyenlere dönüş yaparlar.

• Like
Tepkiler: Öylesinebiriisi
Herhangi bir sözleşme imzaladınızmı
Hayır.

Evrakları teslim ederken işbaşı için son olarak ocak ay'ı içerisinde demişlerdi ancak hangi ocak onun ucu açık kaldı. 2027 - 2028 sanırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 defa evrak vermiştim ikisinde de teslim ederken servis güzergahlarını ve saatini size bildireceğiz demişlerdi.
Umarım bekleyenlere dönüş yaparlar.
Salı günü teslim ettim evraklarımı wpden dönüş yapıcaz dediler bekliyorum bakalım umarım bu hafta dönerler

Salı günü teslim ettim evraklarımı wpden dönüş yapıcaz dediler bekliyorum bakalım umarım bu hafta dönerler
Bu kadar kısa sürede dönüş yapacaklarını sanmıyorum en iyi ihtimalle 1 ay bekletiyorlar diye biliyorum ama insallah yanılıyorumdur da ivedi bir şekilde dönüş yaparlar. Dönüş olursa buradan yazip bizleri bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Aradım ulaşamadım bana msj attıkları noya yazdım nısan ayından önce alım olmıcak haber verıcez dedıler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.