Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
7 Ağustosta olumlu sonuç aldım kurul mülakatı için mail bekliyorum benimle aynı tarihte olumlu alıp çağırılan var mı? Tavsiye ve öneri bırakırsanız sevinirimm
Merhaba ben taahhütnameyi özgeçmişe eklemeyi unutmuşum sınav üstüne bir hafta geçti yeni fark ettim hemen yükledim sonrasında anket maili geldi acaba elenmiş miyimdir ?

Videolu sınavın olumlu mailinden ne kadar süre sonra mülakata davet edildiniz acaba ? Arada ne kadar bir süre vardı kilo verme sürecindeyim de ne kadar zamanım var ortalama onu öğrenmek istiyorum

arkadaslar merhaba tahahhütname dediğiniz şey nedir ben de hiçbir şey çıkmadı sadece şu belgeleri yükleyin dediler ve yükledim mailin altında da başka bir şey yazmıyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.