Pozisyon veya İlan Adı
kokpit
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ara 2025
25
1
5
Meslek
Kokpit
merhabalar babam vefat ettigi sene universiteye kayıt oldum ölüm aylıgı icin ama hic gitmedim 3.sınıfım bu sene tekrar baska bi üniversiteye kayıt olucam su an hic gitmedim univeriteye kayıtlıyım ama. yeni okula kayıt olup 4 sene de bitirince o 4 seneyi mi sayarlar onceki 3 yıl kayıtlı oldugum donem de sayılır mı? pegasus veya sunexpress te boyle bir şart yok sanırım

yani eski kaydı sildirip yeni okula kayıt oldugumdsn itibaren mi 6 yıl yoksa tüm lisans mı 6 yıl eskisinden mezun olmayacagım kaydı sildirip yeni okuluma kayıt olacagım.

kısaca sorum şu mezun oldugumuz okulu kac sene de bitirdigimiz mi onemli? yoksa daha once bıraktıgımız okulun seneleri de sayılıyor mu? @rsi @admin

içimi rahatlattı biraz ama emin misiniz? yani sırf babamdan ölüm aylığı almak için aktif bi üniversiteye kayıtlıyım derslere hiç girmedim. 3.sınıfım halen dedigim gibi bu sene sıfırdan girip 4 sene de bitiricem zaten yas 25 oluyor bitirmem gerek hem aylık kesilcek hem bi an once cadete giricem. eminsiniz degil mi toplam baska unide gecirilen seneyi degil. sadece mezun olunan okul kac yılda bitmis buna bakılıyor? birde size zahmet saglıkla ilgili sordugum mesaja bi gorus sunabilir misiniz cok tesekkur ederim ilginiz icin @indigo11 @indigo11

@indigo11 Hocam yalnız şu detayı veriyim şu an okudugum 3.senem ders kaydı yapıyorum aktif öğrenciyim. tekrar sınava girip şu anki okuldan kaydı sildirip yeni üniversiteme kayıt olucam 4 sene de bitirnce toplam 7 sene oluyor geçmiş senelerin sayılmadığına eminsiniz değil mi yani mezun oldugum okul 4 sene de bitmis olacak ama geçmiş bırakılan üniversite sayılmıyorsa. @indigo11 @indigo11 yanıt icin tesekkürler simdiden.

Merhaba, evet eminim. Mezun belgesi yükleyeceksiniz sisteme. Hangi üniversite hangi bölümü bitirdiyseniz, diploma aldıysanız onu yüklüyorsunuz. Sıkıntı çıkması pek mümkün görünmüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.