Yazılımcı değilimsorgulamak gibi olmasında yazılımcısınız daha güzel fırsatlar varken neden yhm seçtiniz
Sanırım siz içeriden bilgi alıyordunuz bunları sormadınızmı?Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum. Yarın mülakatım var ve neler sorabilirler bilmiyorum bu konuyla ilgili yardımcıcolabilir misiniz?
Eğer olumlu olur ise de 1 ay mı sürüyor?
Kendimi tanıtmam,en son iş yerimi anlatıp ne iş yaptığımı anlatsam ve stresle nasıl başa çıkarım anlatsam yeterli olur mu?
Evet havalimanında çalışıyordum bıraktım hemenSanırım siz içeriden bilgi alıyordunuz bunları sormadınızmı?
Ayrıca havalimanında çalıstığınızı belirtmiştiniz değilmi?
Kerim bey buyuk riske girmissiniz gibiEvet havalimanında çalışıyordum bıraktım hemeniçeriden bu bilgileri alamadım vermediler, mülakata girecek olan ik memurunun insiyatifine kalmış dediler öyle kaldı olay
Sıkılmıştım valla ya, Allah büyük nolur ne olmaz diye çıktım. Olmazsa başka iş bakıcaz artıkKerim bey buyuk riske girmissiniz gibisonucunuz belli olmadan isten cikmissiniz iyi cesaret valla
![]()
Sıkılmıştım valla ya, Allah büyük nolur ne olmaz diye çıktım. Olmazsa başka iş bakıcaz artıkama Allahın izniyle olursa hepinize çikolata ve kahve ısmarlicam vayram sonrası eğitimlere gelirseniz ve ben de orada olursam birbirimizi bulmaya çalışalım
![]()
Allah razı olsun, umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Kazanırsam eğer eğitim sınıfında birbirimizi bulalım size çikolata kahve ısmarlicam sözüm sözdür.Ayy ne guzel olur insallah hepimiz istedigimiz sonucu aliriz, olmazsa da daha guzelleri cikar insallah karsimizabu arada yarinki mulakatinizda basarilar
![]()
Nasıl geçti dostum mülakat şöyle ilk andan son ana kadar bir de senden duymak isterim tecrübelerini.Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum. Yarın mülakatım var ve neler sorabilirler bilmiyorum bu konuyla ilgili yardımcıcolabilir misiniz?
Eğer olumlu olur ise de 1 ay mı sürüyor?
Kendimi tanıtmam,en son iş yerimi anlatıp ne iş yaptığımı anlatsam ve stresle nasıl başa çıkarım anlatsam yeterli olur mu?
Valla yoruldum en son bayılacaktım oruç vurdu herhalde son 3. Mülakatta, heyecanlıyım kusura bakmayın dedim. Kendimi tanıttım yhm yi seçtik sonra stresli iş yaptınız mı nasıl başa çıkıyorsunuz stresle diye sordu. İep kabul ediyor musun dedi kesinlikle kabul ediyorum ne olursa olsun dedim hayalim bu iş dedim güldük hep beraber oradaNasıl geçti dostum mülakat şöyle ilk andan son ana kadar bir de senden duymak isterim tecrübelerini.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.