Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum. Yarın mülakatım var ve neler sorabilirler bilmiyorum bu konuyla ilgili yardımcıcolabilir misiniz?
Eğer olumlu olur ise de 1 ay mı sürüyor?
Kendimi tanıtmam,en son iş yerimi anlatıp ne iş yaptığımı anlatsam ve stresle nasıl başa çıkarım anlatsam yeterli olur mu?
Sanırım siz içeriden bilgi alıyordunuz bunları sormadınızmı?
Ayrıca havalimanında çalıstığınızı belirtmiştiniz değilmi?

Sanırım siz içeriden bilgi alıyordunuz bunları sormadınızmı?
Ayrıca havalimanında çalıstığınızı belirtmiştiniz değilmi?
Evet havalimanında çalışıyordum bıraktım hemen :) içeriden bu bilgileri alamadım vermediler, mülakata girecek olan ik memurunun insiyatifine kalmış dediler öyle kaldı olay

Kerim bey buyuk riske girmissiniz gibi :) sonucunuz belli olmadan isten cikmissiniz iyi cesaret valla :)
Sıkılmıştım valla ya, Allah büyük nolur ne olmaz diye çıktım. Olmazsa başka iş bakıcaz artık :( ama Allahın izniyle olursa hepinize çikolata ve kahve ısmarlicam vayram sonrası eğitimlere gelirseniz ve ben de orada olursam birbirimizi bulmaya çalışalım :)

• Like
Tepkiler: oliviadunham
Ayy ne guzel olur insallah hepimiz istedigimiz sonucu aliriz, olmazsa da daha guzelleri cikar insallah karsimiza :) bu arada yarinki mulakatinizda basarilar :)
Sıkılmıştım valla ya, Allah büyük nolur ne olmaz diye çıktım. Olmazsa başka iş bakıcaz artık :( ama Allahın izniyle olursa hepinize çikolata ve kahve ısmarlicam vayram sonrası eğitimlere gelirseniz ve ben de orada olursam birbirimizi bulmaya çalışalım :)

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum. Yarın mülakatım var ve neler sorabilirler bilmiyorum bu konuyla ilgili yardımcıcolabilir misiniz?
Eğer olumlu olur ise de 1 ay mı sürüyor?
Kendimi tanıtmam,en son iş yerimi anlatıp ne iş yaptığımı anlatsam ve stresle nasıl başa çıkarım anlatsam yeterli olur mu?
Nasıl geçti dostum mülakat şöyle ilk andan son ana kadar bir de senden duymak isterim tecrübelerini.

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Nasıl geçti dostum mülakat şöyle ilk andan son ana kadar bir de senden duymak isterim tecrübelerini.
Valla yoruldum en son bayılacaktım oruç vurdu herhalde son 3. Mülakatta, heyecanlıyım kusura bakmayın dedim. Kendimi tanıttım yhm yi seçtik sonra stresli iş yaptınız mı nasıl başa çıkıyorsunuz stresle diye sordu. İep kabul ediyor musun dedi kesinlikle kabul ediyorum ne olursa olsun dedim hayalim bu iş dedim güldük hep beraber orada :) bu arada Allah razı olsun sorduğunuz için

• Like
Tepkiler: mademoiselle94

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.