Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bilgi kirliliği başka bişey değil, var olabilir ama hangi base? Var olabilir ancak birinci elden bilgi değil kime dönülmüş örneğin SAW dan geri dönüş alarak, ben dahil onlarca kişi var dönüş almayan 5 i için, eğer konuyla ilgili net açıklama yapmayacaksanız açıklama yapmayın, ''yhm için saw base 5 şubat kurul mülakatından x kişi olumlu dönüş almış'' derseniz hem net Bi bilgi verirsiniz hem aydınlanmış oluruz biz de durumla ilgili, burada herkes stresli bir beklenti içerisinde, dönüş alan kişiler var? kim almış? Belki ramp belki sezonluk belki Milas Antalya vs vs biz şuan aynı başlık altında 10 kişi dönüş yok diyor 1 kişi bile, yok bana dönüş yapıldı saw yhm mülakatdan diyen, kalkıp ortaya bir bilgi atılıyor ve ortadan kayboluyorlar, rica ediyorum sadece net bilgi verin bu forumda, ben zaten hali hazırda farklı bir firmada çalışıyorum ama umudu buraya bağlı kişiler var.
saw için 3-4 şubat günlerinde yolcu hizmetleri için geri dönüş alan kişileri bende buradan gördüm. Bende sizinle aynı durumdayım. 5 şubat için arkadaşın dediği gibi antalya base olabileceğini söyledi. Bilgi kirliliği değil. Bu siteden ulaştığım bilgiler. Dediğim gibi umarım olumlu dönüşler alırız.

Bir şey diyeceğim. Bugün mülakat deneyimini yazanlar oldu. Görüşmelere devam ediyorlar. Belki de bütün adayları bitirip öyle karar verecekler. Olumlu dönüş alanlar bence SAW değil

Ben de 4 şubatta öğleden sonra 15’te mülakata girmiştim, hala dönüş alamadım. 3-4-5 şubatta mülakata girip dönüş alanlar yukarıda arkadaşın dediği gibi farklı bir birime başlayacak olabilirler. Umutsuzluğa kapılmayalım

Ben de 4 şubatta öğleden sonra 15’te mülakata girmiştim, hala dönüş alamadım. 3-4-5 şubatta mülakata girip dönüş alanlar yukarıda arkadaşın dediği gibi farklı bir birime başlayacak olabilirler. Umutsuzluğa kapılmayalım
Yerinde sinavdan ne kadar sure sonraya mulakata cagirildiniz acaba?

2 2 2 şeklinde iki gün 06.00-15.00 arası iki gün 15.00-00.30 arası iki gün 12.00-06.30 yanlış hatırlamıyorsam bu şekildeydi iki gün de tatil 6 haftada bir tatiller cumartesi pazara denk geliyor
Merhaba yerinde sinavdan ne kadar sonra mulakata ve ardindan siger sureclere cagirildiniz acaba?

Merhaba yerinde sinavdan ne kadar sonra mulakata ve ardindan siger sureclere cagirildiniz acaba?
yerinde sınav akşamı mülakat maili geldi iki gün sonrası için yani 3ünde yerinde sınav 5inde mülakat ama mülakattan hala dönüş alamadım sonrası sağlık süreci olacak zaten hastaneden bir kaç rapor vs istenecek olumlu olursa eğitime çağıracaklar

• Like
Tepkiler: grimm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.