Sınavı çok iyi olanlara hemen dönüş yapıyorlar.Salı gün sınavdı cuma günü aradılar

Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum, bugün Antalya’da kurul mülakatı görüşmem var ama hava koşulları çok kötü. Beni başka bir gün için davet etme ihtimalleri var mı ya da ben arayıp onlardan başka bir gün talep edebiliyor muyum? Bunu toplu taşıma ile gideceğim için sormak istedim.

Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum, bugün Antalya’da kurul mülakatı görüşmem var ama hava koşulları çok kötü. Beni başka bir gün için davet etme ihtimalleri var mı ya da ben arayıp onlardan başka bir gün talep edebiliyor muyum? Bunu toplu taşıma ile gideceğim için sormak istedim.
gittiniz mi? nasıl geçti ve ne soruyorlar bilgi verebilir misiniz?

Arasanız ulaşamazsınız. Ancak başka gün giderseniz tamamen onların inisiyatifinde sizi mülakata alıp almamak.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.