Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Ekibi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Naptın nasıl geçti
Merhaba tekrardan. Arkadaşın da anlattığı gibi herşey tertemiz ve çok güzeldi. Herkes çok güzel konuşuyordu. Ben ingilizcem zayıf olduğu için anlatılanın bir kısmını anlamadım o yüzden bazı kısımlarda hatam oldu. İlk başta numaralarımız dağıtıldı ve kendimizden bahsetmemiz istenildi. Sırayla kendimizi tanıttık. Sonra ufak bi mola verdik, moladan dönüşte ekrana satılar yansıtıldı. Numarası orada yazmayan arkadaşlar odadan ayrıldı. İkinci aşama grup mülakatına geçildi ve elimize konular yazan kağıtlar verildi,tartışmalarımızın ingilizce olması istendi. O sırada bi arkadaşa anlamadığımı söyledim. Bana elimizdeki kağıdı tekrar okudu. Ben zaten okuyabiliyordum ne yapacağımızı anlamadım bi hafif sinirlendim. O sırada kendileri arasında maddeleri çoktan paylaşmışlar. Bir yandan biz tartışırken boy tartımı vardı. Grubumuzdan boyu yetmediği için ayrılan 2-3 arkadaş oldu ve maddeleri tekrar dağıtmak zorunda kaldık. Bir arkadaşa rica ettim maddelerimizi değiştirebilir miyiz çünkü anlamadım dedim. Hayır bu benim maddem dedi. Ve yine hiçbişey anlamadığımla kaldım. En sonunda grup halinde tahtaya çıktık ve herkes açıklamasını yaptı. Ben çok kısa cümle kurduğum için olsa gerek elendim. Çünkü anlamadığım bi konuda riske atmak istemedim. Ama insanlar uxun uzun cümle kurdu. Ama işin garip yani kendini net ifade eden ve harika ingilizceleri olan arkadaşlarda elendi sanırsam ekip çalışmasına bakıyorlar. Genel olarak anladığım ne çok baskın ne de çok suskun olmayacak ve sürekli izleniyorsunuz her hareketiniz not alınıyor bilginiz olsun.

• Like
Tepkiler: artdeco
Merhaba tekrardan. Arkadaşın da anlattığı gibi herşey tertemiz ve çok güzeldi. Herkes çok güzel konuşuyordu. Ben ingilizcem zayıf olduğu için anlatılanın bir kısmını anlamadım o yüzden bazı kısımlarda hatam oldu. İlk başta numaralarımız dağıtıldı ve kendimizden bahsetmemiz istenildi. Sırayla kendimizi tanıttık. Sonra ufak bi mola verdik, moladan dönüşte ekrana satılar yansıtıldı. Numarası orada yazmayan arkadaşlar odadan ayrıldı. İkinci anşama grup mülakatına geçildi ve elimize konular yazan kağıtlar verildi,tartışmalarımızın ingilizce olması istendi. O sırada bi arkadaşa anlamadığımı söyledim. Bana elimizdeki kağıdı tekrar okudu. Ben zaten okuyabiliyordum ne yapacağımızı anlamadım bi hafif sinirlendim. O sırada kendileri arasında maddeleri çoktan paylaşmışlar. Bir yandan biz tartışırken boy tartımı vardı. Grubumuzdan boyu yetmediği için ayrılan 2-3 arkadaş oldu ve maddeleri tekrar dağıtmak zorunda kaldık. Bir arkadaşa rica ettim maddelerimizi değiştirebilir miyiz çünkü anlamadım dedim. Hayır bu benim maddem dedi. Ve yine hiçbişey anlamadığımla kaldım. En sonunda grup halinde tahtaya çıktık ve herkes açıklamasını yaptı. Ben çok kısa cümle kurduğum için olsa gerek elendim. Çünkü anlamadığım bi konuda riske atmak istemedim. Ama insanlar uxun uzun cümle kurdu. Ama işin garip yani kendini net ifade eden ve harika ingilizceleri olan arkadaşlarda elendi sanırsam ekip çalışmasına bakıyorlar. Genel olarak anladığım ne çok baskın ne de çok suskun olmayacak ve sürekli izleniyorsunuz her hareketiniz not alınıyor bilginiz olsun.
Peki boyu kısa ölçmeleri gibi bir durum oluyor mu,yara izi kontrolu nasıl oluyor

Merhaba tekrardan. Arkadaşın da anlattığı gibi herşey tertemiz ve çok güzeldi. Herkes çok güzel konuşuyordu. Ben ingilizcem zayıf olduğu için anlatılanın bir kısmını anlamadım o yüzden bazı kısımlarda hatam oldu. İlk başta numaralarımız dağıtıldı ve kendimizden bahsetmemiz istenildi. Sırayla kendimizi tanıttık. Sonra ufak bi mola verdik, moladan dönüşte ekrana satılar yansıtıldı. Numarası orada yazmayan arkadaşlar odadan ayrıldı. İkinci aşama grup mülakatına geçildi ve elimize konular yazan kağıtlar verildi,tartışmalarımızın ingilizce olması istendi. O sırada bi arkadaşa anlamadığımı söyledim. Bana elimizdeki kağıdı tekrar okudu. Ben zaten okuyabiliyordum ne yapacağımızı anlamadım bi hafif sinirlendim. O sırada kendileri arasında maddeleri çoktan paylaşmışlar. Bir yandan biz tartışırken boy tartımı vardı. Grubumuzdan boyu yetmediği için ayrılan 2-3 arkadaş oldu ve maddeleri tekrar dağıtmak zorunda kaldık. Bir arkadaşa rica ettim maddelerimizi değiştirebilir miyiz çünkü anlamadım dedim. Hayır bu benim maddem dedi. Ve yine hiçbişey anlamadığımla kaldım. En sonunda grup halinde tahtaya çıktık ve herkes açıklamasını yaptı. Ben çok kısa cümle kurduğum için olsa gerek elendim. Çünkü anlamadığım bi konuda riske atmak istemedim. Ama insanlar uxun uzun cümle kurdu. Ama işin garip yani kendini net ifade eden ve harika ingilizceleri olan arkadaşlarda elendi sanırsam ekip çalışmasına bakıyorlar. Genel olarak anladığım ne çok baskın ne de çok suskun olmayacak ve sürekli izleniyorsunuz her hareketiniz not alınıyor bilginiz olsun.
Merhaba geçmiş olsun grubunuz takım çalışmasında biraz anlayışsızmış malesef 😅 ben de malesef golden call alamadım ama 6 ay sonra tekrar deneyeceğim

• Like
Tepkiler: Beyzanurkıran
Peki boyu kısa ölçmeleri gibi bir durum oluyor mu,yara izi kontrolu nasıl oluyor
Sanırsam 1 ya da 2 cm diye düşünüyorum çünkü 169 çıktım 170 kendi boyum e tabi saçlarımızda yapılı ve spreyle bastırılmış olduğu için sanırsam. Boy ölçerken dövme olup olmadığını soruyolar onlar sormadan ben kendim minicik dövmem olduğunu söyledim sorun yok en son fotoğrafını çekeriz dediler. Ama henüz o aşamaya gelemedim 😄

Merhaba geçmiş olsun grubunuz takım çalışmasında biraz anlayışsızmış malesef 😅 ben de malesef golden call alamadım ama 6 ay sonra tekrar deneyeceğim
Sormayın öyleydi gerçekten. Sizin içinde hayırlısı olsun o aşamaya kadar güzel deneyimler edindiniz. Bilgileriniz kayıtlıdır mutlaka tekrar çağırırlar.

Sanırsam 1 ya da 2 cm diye düşünüyorum çünkü 169 çıktım 170 kendi boyum e tabi saçlarımızda yapılı ve spreyle bastırılmış olduğu için sanırsam. Boy ölçerken dövme olup olmadığını soruyolar onlar sormadan ben kendim minicik dövmem olduğunu söyledim sorun yok en son fotoğrafını çekeriz dediler. Ama henüz o aşamaya gelemedim 😄
Merhaba dövmeniz görünür bir yerde miydi acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.